24 Ocak 2012 #1 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ben eibach düşünüyorum ama sizinde görüşlerinizi almak istedim
24 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #2 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Onda H&R var aynen montajı ona sormak lazım odak kafayı yemiş 700 lira diyo montajla birlikte k&W
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Onda H&R var aynen montajı ona sormak lazım odak kafayı yemiş 700 lira diyo montajla birlikte k&W
24 Ocak 2012 #3 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Yay olarak eibach ve H&R ı tavsiye ederim.İkiside tanıdık bilindik markalar.. Montaj basit sorun olmaz ben Bostancı Özel Opel servisinde yaptırmıştım montajı..
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Yay olarak eibach ve H&R ı tavsiye ederim.İkiside tanıdık bilindik markalar.. Montaj basit sorun olmaz ben Bostancı Özel Opel servisinde yaptırmıştım montajı..
24 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #4 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Ne kadar ?
24 Ocak 2012 #5 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Turbo- link' Alıntı: Ne kadar ? Genişletmek için tıkla ... Tam hatırlamıyorum 80 yada 100 tl gibi bir şey ..
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Turbo- link' Alıntı: Ne kadar ? Genişletmek için tıkla ... Tam hatırlamıyorum 80 yada 100 tl gibi bir şey ..
24 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #6 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? 80 ne eyv
24 Ocak 2012 #7 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Yay ı aşağıdaki linkten taksitlede alabilirsiniz http://urun.gittigidiyor.com/garaj/opel-astra-4-cm-hr-spor-helezon-yay-2011-35582032
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Yay ı aşağıdaki linkten taksitlede alabilirsiniz http://urun.gittigidiyor.com/garaj/opel-astra-4-cm-hr-spor-helezon-yay-2011-35582032
24 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #8 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? 3 cm istiyodum ben gerci ama motor hacmine gore değişiyo tabi memnunmusun tolga abi ?
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? 3 cm istiyodum ben gerci ama motor hacmine gore değişiyo tabi memnunmusun tolga abi ?
24 Ocak 2012 #9 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Turbo- link' Alıntı: 3 cm istiyodum ben gerci ama motor hacmine gore değişiyo tabi memnunmusun tolga abi ? Genişletmek için tıkla ... Ben memnunum hiç bir sorunum yok.. Hem eibach hemde H&R kullanmış biri olarak aralarında fark yok derim.. 3 cm lik iki markada da yok ...
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? Turbo- link' Alıntı: 3 cm istiyodum ben gerci ama motor hacmine gore değişiyo tabi memnunmusun tolga abi ? Genişletmek için tıkla ... Ben memnunum hiç bir sorunum yok.. Hem eibach hemde H&R kullanmış biri olarak aralarında fark yok derim.. 3 cm lik iki markada da yok ...
24 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #10 T Turbo- Bilgi Girilmemiş Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? 3.5 işte 4 olsada zaten artık pek farkeden bişey olmicak savrulma yasıyorum acıkcası ama abartı bi şekilde değil.makaslarda lazım olucak
Ynt: Hangi marka YAY önerebilirsiniz ? 3.5 işte 4 olsada zaten artık pek farkeden bişey olmicak savrulma yasıyorum acıkcası ama abartı bi şekilde değil.makaslarda lazım olucak