hangi araba

temiz corsa van bulmak mümkün mü?

toros ya da reno 9.vites atma en güzel onlarda öğrenilio.

temiz tipo bulmak kadar mümkündür 2 nci el alıyorsun sonuçta sıfır araba değil.
biliyorum abicim sıfır oldugunu.
zaten temizini bulmak zor deyınce sıfır anlamamassınızdır heralde..
su an piyasada el bebek gul bebek temiz ve bakımlı corsa van bulmak cok zor..
adı uzerinde zaten..
ama tertemiz bir tipo bulabilirsiniz..
özellikleride cabası..

biliyorum abicim sıfır oldugunu.
zaten temizini bulmak zor deyınce sıfır anlamamassınızdır heralde..
su an piyasada el bebek gul bebek temiz ve bakımlı corsa van bulmak cok zor..
adı uzerinde zaten..
ama tertemiz bir tipo bulabilirsiniz..
özellikleride cabası..

tercih meselesi illaki 2 nci elin temizide vardır her araç için ama ben o paralara tipoya binmem. Albea-palio filan al daha iyi.

bu konu hakkında daha fazla yorum yapmıyacağım.

Fiyat araştırma yapmadım ama 94-95 model mazda 323 ler kullanımı oldukça rahat araçlardır. İlk kullanım için uygundur.

şahin yada doğan. bunlarda öğrenen tüm araçları rahat kullanır.

Evet şahin doğan çarpsan fazla masrafta olmaz

yaa R9'a R-europaya o paraları verene kadar neden astra F diyen çıkmıyor acaba sağlamlık olarak harika allah korusun bi kaza anında o söylediğiniz arabalar şahin-R9-tipo falan darma duman olurken astra F de o kadar da olmaz ayrıca masrafta çıkarmaz;)

yaa R9'a R-europaya o paraları verene kadar neden astra F diyen çıkmıyor acaba sağlamlık olarak harika allah korusun bi kaza anında o söylediğiniz arabalar şahin-R9-tipo falan darma duman olurken astra F de o kadar da olmaz ayrıca masrafta çıkarmaz;)

Evet Allah korusun bir kaza anında Astra F diğerlerinden çok daha güvenli olur. Ancak burada dikkat edilen husus araç ullanmayı öğrenmek için tavsiye edilen araçlar.Benim kanaatim de Şahin'den yana. Çünkü ilk araç kullanmayı ben de bu araçta öğrendim.Şahin'i kullanabilen diğer araçları oldukça kolay kullanır.İlk olanın her zaman zor olması gerekir ki rahat araçlara binildiğinde aracı çocuk oyuncağı gibi kullanabilesin. Ancak rahat bir araçta başlarsan şöförlüğe,kullanması zor olan bir araçta bocalarsın. Ayrıca ilk kullanımda genelde çarpma sürtme gibi ufak kazalar had safhadadır.Sonuçta bu işin ekonomik bir yönü de var. Şahin Doğan yedek parçalarını aksesuarcılarda bile kolayca bulabilirsin ve de parçası çok ucuz olur.Ancak Astra ve diğer yabancı araçların eski kasalarının bile yedek parçaları daima yerli araçlardan pahalıdır.Bunu da göz önüne almak gereklidir bence.

Geri