hangi araba

Ama başta öğrenmesi için öyle bi araba lazım zaten acemiyken o kadar uzun yola gitmez

bence burda önemli noktalardan biride arabanın tamirinin ucza yapılabilmesi. henüz ustalaşmamış kişiler baskı balataya çok zarar verir. fazla fren kullanarak freni bitirir. ayrıca ufak tefek sürtmelerde olabilir. o bakımdan benim tavsiyem kasa olarak küçük, bakım masrafı ideal olan sağlam bir araba. astra f HB modeli uygun olabilir belki.

şahin yada doğan. bunlarda öğrenen tüm araçları rahat kullanır.

ilkan a tamamen katılıyorum.araba sürmeyi şahin,doğan veya brodway gibi kullanımı güç arabalarda öğrenirsen ileride avrupa arabaları kullanman daha kolay ve pratik olur.

karbüratörlü olmak şartıyla uno ya da tipo derim. Parçaları şahin den daha ucuz. Ayrıca arkasını görmek daha kolay, park manevralarında sedan araçla çevreye çok zarar verirsiniz.
Not: Acemilik arabam corsa idi. ilk ve tek kazamı onunla yaptım, uçurumdan aşağı yuvarladım arabayı, burnum bile kanamadı. Aynı kazayı uno ile yapsam ne olurdu bilmem?! Sonuçta bu işler maddi güce dayanıyor.

Uno. Hem fiyat iyi hem parçaları ucuz.

R9 - R12 bence de en rahat bunda öğreniliyor gerçi ben traktör sürerek başlamıştım ilk defa 9 yaşında iken :)

ben 100 lük doçta öğrendin nasıl bişey bi çok arkadısım tahmin bile edemez biraz doçta biraz kartalda bacak kadar çocuktum doç kullanırdım simdi üşenirim onu kullanmaya

uno çok iyi ilk araç için... bide kia nın pride diye bir arabası var oda çok kolay kullanılıyor ve fiyatları çok uygun...

soruyu genişletiyorum neden ucuz arabada pahalı araba değil illaki kaza yapmak zorundamı aracı alan yavaş ve dikkatli olduktan sonra kaza yapmaz yada ''''amcam gibi iki aracın rahat geçebileceği yerde başını camdan çıkarıp ileriden gelen arkadaşa dur işareti yapabilir oda birşey var diye durur''

Geri