hangi araba

kullanacak kisi yeni ogreniyorsa parcasi ucuz bi araba almak daha iyi olur...

ben 10 teker BMC fatih te öğrendim sürmeyi. yıllar önce sattık onu. kamyondan sonra taksiye alışmam zaman aldı. koskoca kamyonu aynalardan tek başıma perona sokarken, taksiyi bi türlü park edemiyodum. uzun zamandır denemedim şimdide kamyon kullanamam heralde.

:kop::kop: ben 92 astra F hb te öğrenmiştim sonra da 01 astra g de iyice pişirmiştim direksiyonumu ama ilk denemem 04 albea ile olmuştu :D nee günlerdi yaa her araba kullanışımda aklıma geldikçe gülüyorum:D

Renault Symbol

amexus yani serkan bey ailenizde yücel diye biri varmı soy isimden dolayı dedim arkadaşım varda erzurumda

walla ehliyeti aldım bi tek direksiyona ehliyet kursunda oturdum :D dedim araba alıcam , gittim gecen sene suankı aracım 97 Astra F aldım. Açıkcası Eşşek niyetine almıştım :D vururum , kırarım , bozarım amaclı baskı balatasını yedim ama çok şükür sürtme kaza vs. falan olmadı bi tek arka stop'u çatlattım :D sonra bir ısındım acemiliğide kısa sürede attım, şimdi çok rahat, aracla yapılabilecek bilimum atraksiyonları yapar konuma geldim diyeyim :D Astramıda epey bi süre satmaya niyetim yok. :), ama acemi birisi aldıgı aracın baskı balatasının yeni oolmasına dikkat etsin :) ben aldım hiç değiştirilmemiş ilk aldıgımda biraz zor geciyordu vites falan 1 hafta sonbra 2 ye atamadım. Gittimki baskı balata bitik, Zaten aşınmış parça bende biraz üstleyince bende bozuldu ve ben o psikolojiyle aracı tekmeleyip kullanamıyorum binmeryeceğim diyim 2 kere satılığa cıkartmıştım :D ( geçen sene bu zamanlar ) şimdi o günkü hallerime çok gülüyorum :D

Son düzenleme:
bence uno acemilik için ideal

valla benim ilk kullandıgım araba opel vectraydı 2000 motor ve 97 model hiç hayatımda sahin veya dogan veya europa kullanmadım aslında kullanabilirmiyim artık onuda bilmiyorum :)

renault 12

Geri