H4 Beyaz Ampul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlız arkadaşlar aldığınız ampüller aynı marka olacak..neden derseniz soketleri farklı olabiliyo bazı markalarda aynı ampüller birbirine oluyo...ben bruda aylarca anlatmaya calıştım ama kimse anlamadı illa 7000k ve üzeri xenon istiyo herkez okadar para vercen ama gene yol aydınlanmıcak sacma

Nasil Yani K Değeri Düşünce. Ben H4 Xenon 55w60w Beyaz Ampul Var Röle Ile çalişiyo Genede Kör Yaniyo Ayri Bir çipimi Vardir Ne

Arkadaşlar Bu Beyaz Işiğin Hilesi Ne Bende Kör Yaniyor

H4 benim arabada da takılı sadece görüntüden ibaret zifiri karanlık olursa anca hissediyorum yandığını sislerim daha iyi aydınlatıyor :) çiftini 30 ytl`ye almıştım

70 Amper Ikitane Röle Aldim Birini Kisalara Diğerini Uzunlara Bağladim Lambalar H4 Xenon Beyaz Işik 55-60w Olmasi Lazim Ama Iyi Aydinlatmiyor çok Karnlik Yerlerde Biraz Hissediyorsunuz şehir Içinde Sokak Lambalarindanmidir Nedir H4 Ler Işitmiyor Valla Ben Bu Işi çözemedim Hazirda Rölelerimde Var Hiç Olmazsa 100w Normal Far Ampulü Takim.

Bizim Beyaz Ampule Verdimiz 30 Ytl Boşa Gitti Herkes Iyi Işitiyor Diyor Bu Bende Niye Işitmiyor Bir Hilesi Hurdasimi Vardir Bu Işin. Iyi Aydinlatmasi Için Bir Yol Varsa Yazin Arkadaşlar.

30 ytl tabi boşa gidecek.
alacaksınız 250 ytl bi xenon kit o zaman aydınlatır...

Arkadaşlar opel sitesinde orjinal farlar 36 ytl %50 fazla ışık veriyormuş bir kontrol edin isterseniz.
Kategori: araç ve yolcu güvenliği
Ürün gurubu: Farlar

http://www.opelaccdb.com/index.php

osramın 55w 60w orjinal ampulünü aldım lambalar canavar gibi oldu. çok güzel aydınlatıyor.

Ben de dün sisler için Philips Diamond Vision Aldım 5000k. Kısalar zaten xenon. Sisler için xenon parası harcamak istemedim.

Geri