Gürültülü Çalışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osti10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osti10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam daha önceleri çok sessiz çalışıyordu. 6-7 aydır normal rolantideken daha gürültülü çalışmaya başladı titreyerek çalışıyor. Eskiden aracın çalışıp çalışmadığını anlayamazdım okadar sessizdi şimdi biraz gürültülü çalışmaya başladı sorun neyden kaynaklanıyodur sizce?

araç vectra b 2001 LPG'li

aynı sorun bendede mevcut kış lpg bunlar mı etken acaba yada rölanti mi düştü göstermek lazım

yazında aynıydı ya sıcak havalarda LPG gibi geliyo bana büyük ihtimal tasarruflu oldu ama pek randıman alamadım ben

motor yagını kontrol et sevıyesındeyse de degısebılırsın ozellıgını kaybetmıs olabılır.

Havaların soğumasıyla, Havada bulunan Oksijen molekülleri yoğunlaşınca, Lpg de aracınız fakir karışımda kalıyor gibi, tech2 vs. ile gözlemleyin. Eğer sürekli fakir kalıyorsa, detonasyon durumu yaşanabilinir, çok tehlikelidir. Ona göre Lpg ye yeniden ayar yaptırın.

bendede var sanırım lpg birde soğuklarda yağ kalınlaşıyor ondan olabileceğini düşünüyorum

anladım ozaman bi gaz ayarı yaptırmam gerekiyor. teşekkür ederim ilginize..

bende de ssarsıntılı çalışma var..ama ben benzini hep opetten alırdın bu sefer petline dan aldım..ona bağlıyorum ama çok raahtsız edici değil.benzinden olabilir sizinki de

usta yag sevıyenıze bakın benım aractada aynı durum vardı 2 saat kadar once yag lambası yandı gıderken azcık yag kalmıs ıcınde gıttım aynı yagdan buldum tamamladım 10 15 dakka sonra kendıne geldı araba..

Geri