GTC ye opc ön tampon ve marşpiyel

Yanlış yönlendrimeyle ne ilgisi var,20 taneye yakın arkadaşım fiber yaptırmıştır hemde çok çok iyi yerlere ama hepside kırılıp döküldü,istinalar kaideyi bozmaza gelir bu..fiberleri övmeyelim lütfen
demek ki arkadaşlarının yaptırdıkları yerler çok çok iyi yerler değilmiş....

ben corsam da tam 1 yıl boyunca fiber tampon eklerini kullandım dediklerinin hiçbiri olmadı. Ön tampon ekini defalarca çarpıp sürtmeme rağmen. lütfen insanları yanlış şekilde yönlendirmeyelim;)
işi bilen bi usta yaptıktan sonra hiç birşey olmuyo.....

Yanlış yönlendrimeyle ne ilgisi var,20 taneye yakın arkadaşım fiber yaptırmıştır hemde çok çok iyi yerlere ama hepside kırılıp döküldü,istinalar kaideyi bozmaza gelir bu..fiberleri övmeyelim lütfen

Gerçekten yapılan yer ve usta çok fark ediyor fiber'de.

Birisi fiber yapar satar 3 liraya.. Birisi yapar satar 5 liraya..

opc yi çarpana allah kolaylık versin o zaman

arkadaşlar fiberi savunmanın bi anlamı yok sürtmeyle kırılıp çatlamadı diyelim bu konuda komple tampon söz konusu ve fiber dedigin sey en kral ustada yapsa ufak bi darbede patetes cipsi gibi kırılır bu işin can güvenliği yok anlıcagınız fiber ucuz ama güvensiz belki marspiyer falan takılır ama tampon işi sakat

Fiber işi ustadan ustaya değişir iyi usta yaparsa hiçbir problem yaşamassın ancak işin ucuzuna kaçarsan denildiği gibi en ufak vurmada çatlar gider macunlatır birdaha boyatırsın sürekli her ay tamponun boyanır işin açıkcası.

arkadaşlar güzel diyorsunuz kırılır catlar ben fiber kulandim cok iyi biliyorum madde 1-cukur gördümmü kacamiyorsan gecmiş olsun 2-tümseklerde gaza basipda langur lungur gecersen tabiki parcalanir 3-tümseklerd capraz gecilir ve cok yavaş şekilde 4-cukur gördün yol bozuk ya arka arka gitceksin yavas yavas olmuyorsa gitmek ozman o yola inceksin kırılırsa tekrar yaptirtcaksin bu benim formülüm not: artik fiber kulanmıyorum oda baska

ya bence orjinali yapmasından her zaman için iyidir sonucta servisinden alınacak garantisi de vardır illa ki bişey oldugunda degiştirebilme imkanı sunulur yapma oldugu zaman bilmiyorm içim rahat etmez şahsen yani arada bariz bir fark yoksa ben orjinal opc body kit almayı tercih ederim kardes opc ekleri o kadar güzel durmuyor gtc de bence direk opc tampon gzel duruyor ek yaptıranların araclarına baktım bilmiyourm yani acıkcası pek hosuma gitmedi ne yalan söyliyim alırsam direk opc ek degil opc ön tampon ve marşpiyel alırım diye düşünüyorum fiyatı cok pahalı ama yapacak da bişey yok gibi yani

çok kolay bir tuning modifiyeciye git cizimleri printirdan cikar en kötü fiyat 1.250 tl + boya bu fiyat içinde olucaktir aynisini yaptir hem ucuz hemde cebine kalır adana da varmidir bilmemem ama ankarada bu işin uzmanlari var

Ben gittim kaç yere hiçbiri 1250 TL demedi. CrazyCars 5000 TL fiyat çekti opc tamponlar için,çünkü hiçbir yerde kalıp yok..Astra için varsa kalıp bilemem. Kalıpsız aynı fiyata geliyor neredeyse fibercilerde. Ayrıca çizidrip yaptırmak bu kadar kolay olsaydı etrafta opc tamponlu Corsalar olurdu ancak hiçbir fibercide veya tuning shopta body yok.

2 gün sonra kırılıp dökülcek boyası atcak,orjinali gibi durmıcak çakma durcak ben tavsiye etmem.
,

Aynen bu şekilde olur. Katılıyorum

ben corsam da tam 1 yıl boyunca fiber tampon eklerini kullandım dediklerinin hiçbiri olmadı. Ön tampon ekini defalarca çarpıp sürtmeme rağmen. lütfen insanları yanlış şekilde yönlendirmeyelim;)
işi bilen bi usta yaptıktan sonra hiç birşey olmuyo.....

Fiber muayeneden geçemiyor diye biliyorum.Yanlış biliyorsam düzeltin..

Kesinlikle haklısın.

Ayrıca dünyanın en iyi fiberi olsun,Astra GTC üzerinde görüp fiber oldugunu anladıgım an "ıyyy apache'ye bak" derim.

Geri