gps' mi çaldırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun hocam. bu devirde babana bile güvenmicen diyorlar ya çok ama çok doğru. saygılar

her zaman şöförle beraber eve alıncak bir cihaz aslında.
gideceği varmış sağlık olsun;biraz daha dikkat

ilkinde arabayı evin önünde soydurdum fakat gps i kurtarmıştım yanıma alımıştım bu sefer yıkamıcıda kaptırdık

Çok geçmiş olsun böylelerine söyleyecek çok söz var ama burası uygun yer değil Allah'ından bulsun demekle yetiniyorum.sen okadar çalışıp para kazanıyorsun biri gelip ne varsa götürüyor.Bende mecburen arabamı yıkamacıda yıkatıyorum yıkamaya imkanım olsa birdaha asla gitmem ama ne yapalım.
Tekrar çok geçmiş olsun diyorum mutlaka çalan kimse cıkar ondan burda olmazsa öbür tarafta hesabi kesilecektir onun.

Geçmiş olsun volkan. bu cihazların bloke olayı yada yer tespiti ile bulunma olayı yokmu sonucta uydu ile haberleşiyor bildiğim. güvenlikleri sıfırmı bu cihazların bi dünya para veriyorsun sonucta en ucuz cep telefonu bile bulunabiliyor yani.

çok geçmiş olsun. insan üzülüyor alınteri döküp alınmış bişey. burunlarından fitil fitil gelsin kim yaptıysa.

Volkan geçmiş olsun. Valla çok üzüldüm. İnşallah bulunur yakın zmaanda

cok gecmis olsun volkan...

Geçmiş olsun. Ben de camı kırarlar cihazı alırlar diye her akşam gps i çıkarıp saklarım veya alırım.
Ama yıkamada kaybolabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Aklımızda olsun en iyisi önemli eşyaları torpidoya kitlemek olacak sanırım.

Geçmiş olsun volkan..Bence bu tür yerlere giderken aracımızın içinde bişey bırakmamak gerekiyor...maazallah çalışanların kalbini şeytan doldurabilir...:(....:)

Geri