geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok geçmiş olsun. abi yıkamacıda çok mu sakindin? hiç ilgilenmedimi? ben olsam orasını ayağa kaldırırdım...
aynen herkeze boyle yaparsa ver bıze yıkamamıcnın ısmını reklam yapalım kımse gıtmesın oraya araba yıkatmaya esnaf olsa senı magdur etmezdı zatenbencede abi valla. az sesini çikarsan iyi olurdu diye düsünüyorum
aynen herkeze boyle yaparsa ver bıze yıkamamıcnın ısmını reklam yapalım kımse gıtmesın oraya araba yıkatmaya esnaf olsa senı magdur etmezdı zaten![]()
aynen senı magdur etmesı cok tuafıma gııttı ben esnaf olsam senı magdur etmem mesale nıye sorarsan ısmım lekelenmesın dıye musterı kacırmamak ıcın musterının memnun ayrılmasını saglardım mesalaaynen herkeze boyle yaparsa ver bıze yıkamamıcnın ısmını reklam yapalım kımse gıtmesın oraya araba yıkatmaya esnaf olsa senı magdur etmezdı zaten![]()
allah bır dedıgıne ınancan volkan boşver gerısını hakkını ara kardesım parayı kolay kazanılmıyor ama boyle ama öyle kardeşimarkadaş yemin billah etti daha da bişeydemedim. Allaha havale ettim. zeytinburnu biraz karışık bir yer güvenmesem arabanın yanında hiç ayrılmazdım.daha diyecek birşey yok malesef