gps' mi çaldırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

çok geçmiş olsun. abi yıkamacıda çok mu sakindin? hiç ilgilenmedimi? ben olsam orasını ayağa kaldırırdım...

çok geçmiş olsun. abi yıkamacıda çok mu sakindin? hiç ilgilenmedimi? ben olsam orasını ayağa kaldırırdım...

bencede abi valla. az sesini çikarsan iyi olurdu diye düsünüyorum

bencede abi valla. az sesini çikarsan iyi olurdu diye düsünüyorum
aynen herkeze boyle yaparsa ver bıze yıkamamıcnın ısmını reklam yapalım kımse gıtmesın oraya araba yıkatmaya esnaf olsa senı magdur etmezdı zaten :mad:

aynen herkeze boyle yaparsa ver bıze yıkamamıcnın ısmını reklam yapalım kımse gıtmesın oraya araba yıkatmaya esnaf olsa senı magdur etmezdı zaten :mad:

bende ona takıldım zaten. 2 yildir oraya gidiyormussun. adamla muhabbetin olmasa bile seni taniyor durumdadir artık.

az bi ilgilense elemanalra sorsa. bi güven verse tamam. ama böyle pişkinlik yapmasi adamı deli ediyo..

ayıp ya..benimde digital foto mak.calınmıstı..emirganda valeye bırakmıstım aracı..torpidodan almıslar..ertesi gun farkettim.

arkadaş yemin billah etti daha da bişeydemedim. Allaha havale ettim. zeytinburnu biraz karışık bir yer güvenmesem arabanın yanında hiç ayrılmazdım.daha diyecek birşey yok malesef. adnan şenses petrolden çıkarken solda yer zeytinburnu

aynen senı magdur etmesı cok tuafıma gııttı ben esnaf olsam senı magdur etmem mesale nıye sorarsan ısmım lekelenmesın dıye musterı kacırmamak ıcın musterının memnun ayrılmasını saglardım mesala;)

arkadaş yemin billah etti daha da bişeydemedim. Allaha havale ettim. zeytinburnu biraz karışık bir yer güvenmesem arabanın yanında hiç ayrılmazdım.daha diyecek birşey yok malesef
allah bır dedıgıne ınancan volkan boşver gerısını hakkını ara kardesım parayı kolay kazanılmıyor ama boyle ama öyle kardeşim :mad:

geçmiş olsun volkan...malesef hepimiz senin gibi çok pahalı gözlüklerimizi dij fot makinelerimizi arabada bırakıyoruz..ama işletme sahibi yapmaz bence..sürekli işçi girer çıkar yıkmacılara onlardan biride olabilir ramazan günü günahını almayayım yinede kim senin

Geri