gps' mi çaldırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmiş olsun volkan benimde gittiğim bir yıkamada parfumumu calmıslardı yıkamacının sahibine söyledim adamları sıraya soktu ve 5 dk icinde parfum yine arabaya geldi yıkamacılara asla güvenmeyin tekrar geçmiş olsun volkan

gecmiş olsun volkan benimde gittiğim bir yıkamada parfumumu calmıslardı yıkamacının sahibine söyledim adamları sıraya soktu ve 5 dk icinde parfum yine arabaya geldi yıkamacılara asla güvenmeyin tekrar geçmiş olsun volkan

Genelleme yapmayalım lütfen ben yıkamacıya anahtarı bırakırım ve giderim

Volkan geçmiş olsun

Genelleme yapmayalım lütfen ben yıkamacıya anahtarı bırakırım ve giderim

Volkan geçmiş olsun

genelleme yapması normal. sizinki bir istisnadir. istisnalarda kaideyi bozmaz..

saygilar..

ınsan oglu cıg sut emmış babamoglu olursa anca anahtar bırakırım yoksa basında dururum arabanın ..
gecmış olsun allah belasını verır demekten baska bırsey gelmez elden ıyı arabayı anahtar kopyalamadıkları ne maglum boyle gps calınıyosa allah muafaza hıc dusunmek ıstemıyorum

walla hiç sevmedigim olaydır su yıkamacıya anahtar bırakmak :) ben hep kendim sokarım yıkama alanına ve ordan kendim çıkartırım bunu neden yaptıgımı ispatlayan bi olay yasadım yıkamacıdan bugun :) skoda favorit dıs yıkaması bitti, yıkamacı cocuk kullanıyordu ve favorititn arkasında yine baska bir yıkamacı cocugun kullandıgı mercedes 190 duruyordu favoritti çoçuk arkasına bakmadan geri gelince iki araba sürttü taki aynalar carpana kadar :) mercedesci adam olayı gordu, ama favoritin sahibi yazık çiziği görmedi bile aracını yıkaması bitince teslim aldı gitti :S

Uyarmadınızmı diceksiniz düşündüm ama adama yetişemedim :S

sağolun arkadaşlar sada diyecez geçecez. aklıma arabanın içine güvenlik kamerası kurasım geliyor aslında

yıkamacıda kamera yokmu zayıf bı ıhtımal ama?

yok malesef

Volkan çok geçmiş olsun ben hiçbir zaman anahtarı bırakmam zaten bu yüzdende kendim hep fırçalı yıkamaya giriyorum.

waww gecmiş olsun volkan.bir insanı uyutmak için uykusundandan uyandırılan. ancak onu uyandırınca uyuyabilen insandır. abi bende yıkamacıya devamlı bırakan birisiyim bende daha dikkatli olayım.

Geri