Gm,Sachs,Monroe Bunlardan hangisi daha yumuşaktır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki bu bahsettiğiniz konilerin yol tutuşu nasıldır?? yumuşakmıdır?? Fiyatları ne kadardır biraz bilgi verebilirmisiniz;??

Arkadaşlar flood gibi olmasın ama arabayı yarın servise götüreceğim bu yüzden bugün karar vermem lazım hangi amortisörü alacağıma.Bu konu hakkında başka bilgisi olan varsa çok memnun olurum.

Gm kampanya yapmıştı 90 100 lira civarındaydı orjinal amortisörler, orjinal alma imkanınız varsa en doğrusu böyle olacaktır.

2hafta önce bende amortisorlerimi değiştirdim. Monroe gazlı taktırdım 4ünede. Üzerinden çıkan amortisörler orijinal fabrikasında takılandı. GM logolu Sachs Markaydı.. Eğer değişmediyse durumlar(anlaşmaları) herhalde sachs'lar Gm markalılar oluyor bu durumda?

Valla anlasmalari ne yönde bilmiyorum ama su durumda gm daha konforlu gibi gözüküyor

amortisörler şöyle sıralanır opelde,
gm ideal yumuşak komforlu
sachs ideal
monroe sert
boge ıdeal
federal mogul sert
blısteın sert
konı sert

sert yazdıklarım spor kullanım içindir gt modellerinde kullanılır aynı zamanda gm inde 2 dereceli amortisörleri vardır sert yumuşak

amortisörler şöyle sıralanır opelde,
gm ideal yumuşak komforlu
sachs ideal
monroe sert
boge ıdeal
federal mogul sert
blısteın sert
konı sert

sert yazdıklarım spor kullanım içindir gt modellerinde kullanılır aynı zamanda gm inde 2 dereceli amortisörleri vardır sert yumuşak

federal mogul piston gömlek sekman vs. fabrikası. sanırım federal power demek istedin abi :)

GM, monroe, bilstein, ve federal power markalarını kullandım. GMi standart kabul edersek, monroe daha sert, bilstein en sert amortisördü. zaten bilstein yol tutuşunu artıracak modifiye, spor ve dolayısıyla sert bir amortisör. ilginçtir, ucuz bir amortisör olmasına rağmen, şu an kullandıgım federal power amortisör çok konforlu. kısa ömürlü mü olacak diye merak ediyorum.

forumdan birisi bilstein taktirmis, sert olmadigini, cukurlari hissetmedigini soyluyordu. sizde en sert yazmissiniz?

Geri