GM ne durumda?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2009
Mesajlar
2,385
Tepkime puanı
0
Puanları
36
Arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum,GM in ve Opelin son durumu nedir?
GM en son bilidiğim kadarıyla iflas açıklayacaktı,ne oldu?
Opeli de Magna mı ne öyle bir firma satın alacaktı,Fiat çekilmiş çünkü...
Bilgisi olan?

GMin sitesinde bir haber yok çünkü...Ayrıca neden GM.com da Opel yok bilen varmı?
 
Son düzenleme:
Ben bi yere yazmıştım Magna aldı.Alman hükümetide biraz buna destek verdi.Ek bilgi Magna KANADA lılara ait.
 
Evet dogru Magna almış.Daha dogrusu %40 mı ne hisseleri Rus bir firmanın , bilmemkaçı Magna nın ,geriye kalan da hala GM e aitmiş.
 
5 Haziran itibariyle Magna ile anlaşıldı. Fakat Temmuz ayına kadar hazırlıkları yapılacak ve Eylül gibi hisselerin devrinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Fiat, Opel'i satın alma konusunda ilgisinin halen devam ettiğini açıkladı. Fiat başkanı Sergio Marchionne, satış sürecinin teknik olarak devam ettiğini ve henüz kapanmadığını söyledi. Sonucu birlikte göreceğiz diyerek iddialı bir şekilde konuyu bağladı. :)

Bize nasıl bir yansıması olur bu işin acaba.. Sizce Fiat'mı almalı? Magna'mı?
 
Fiat almasında kim alırsa alsın

O fiat 500 leri falan görünce çıldırasım geliyor ne komik arabalar ya
 
Arkadaşlar Opel Magna'nın oldu bile GM den kurtulduk anlayacağınız, ha iyi mi oldu kötü mü oldu onu zaman gösterecek...
 
beter olsun gm.opel eski kalitesine dönsün artık
 
Opel'i tabiki Magna alsın..Magna dünyanın en önde giden otomotiv parça üreten firmalarından birisidir..Şaseden tutun powertrain'e , şanzımana aklınıza gelen her parçayı üretiyor adamlar...GM den de kurtulmuşlugu falan yok,%30 gibi bir hissesi halen GM'e ait.
 
Geri
Üst