Gittigidiyor?

Astra 1.7CDTI

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar seikonun bir kol saatini almaya niyetlendim fakat normal alışveriş sitelerindeki fiyatlarla gittigidiyordaki fiyatlar arasında büyük fark var.Gittigidiyorda satıcılar orjinal diye replika ürün mü satıyorlar?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

arada çok fark varsa muhtemelen replika dır.Gittigidiyor da bazı satıcılar gerçekten üçkağıtçıdır.dikkat edin.bu sitenin mantığı açık artrmayla bazı ikinci el ürünleri uygun fiyata kapatabilmektir.sıfır çok uygun fiyatlı ürünler kesinlikte sahte ve sorunlu çıkıyor.ve iade etmek isterseniz satıcı kabul etmezse malın elde patlamna ihtimali yüksek.gittigidiyor a ulaşmak çok zor ve otomatik onay veriyor alıcıya para geçiyor.

Yurt dışından gelme veya duty-free'den alınma vs olabiliyor. Bence satıcıya doğrudan sorun "bu nasıl oluyor da bu kadar ucuz oluyor" diye.

Bende 2 sene önce seiko sportura almıştım.ürün piyasa fiyatının yarısıydı.Ürün elime ulaştı, tamamen orjinal, herhangi bir sorunda çıkarmadı şimdiye kadar.üründe uluslararası garanti kartı var, ama ülkemizde geçersiz, saat hongkong dan alınmış, sanırım kaçak olarak getiriyorlar.eğer satıcı güvenilirse alabilirsiniz.

Saat sitelerinden 150 TL farkı var ve satıcı orjinalliğinden şüphelendiğim zaman geri alacağını söylüyor.Teşekkürler yardımlarınız için,sanırım alacağım saati.

Amerika'dan gelmişte olabilir o saat, türkiye'nin 3te 1 fiyatına satılıyor orada..

ülkemizde üretimin zayıflığı ve vergilerin yüksekliği sebebiyle, maalesef birçok üründe olduğu gibi, bu ürünlerde de fiyatlar çok yüksek.o yüzdende kaçak filan alıp çaresine bakıyoruz.

geçen yaz saatçide çalıştım seikonun çakmaları çok piyasada bence mağazadan alın verdiğiniz para boşa gider iç malzemeleri kötü .... bir de şunu söyliyim kuyumculardan kesinlikle saat almayın çünkü onlar normal fiyatın nerdeyse iki katı fiyatına satıyorlar biz garantili romanson satarken onlarda aynı saati bizim sattığımız fiyatın 2 katına satıyorlardı:D kuyumcunun elemanı bana saatin kordonunu kısalttırmaya gelince söylerdi:D

Geri