Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
eyvallah olcay düşünmen yeter. o kalma işini bi ara yaparız. sende antalyaya gelirsen hiç düşünme ara beni boş bir yatak odamız var. kız arkadaşınıda al gel birgün. havalar çok güzel bak burda.

Tesekkurler abicim sizinde dusunmenız yeterlı :)

olcay ben antalya ekibiyle tek tek konuşup bir gün belirleyelim. hem ibrahimin gelmesinide bekleyelim. bence şubatın 10-15 arası gayet makul olur.
1. levent - 3 kişi
2. merthan - 2 kişi
şeklinde yazalımda arabalara kişi aktarımını rahat yaparız. mesela ben 2 caneride alabilirim. 4 kişi oluruz.

beni beklemenize sevindim inşallah gelmeye çalışacagım planım o yönde...gelemezsemde affedin beni engellemişte olmak istemem tabi sizi...yani siz planınızı tarihinizi ayarlayın bana da uyarsa inşallah yanınızdayım...
tabi aracım beni oraya kadar getirirse..geçenlerde 120 ile giderken araba stop etti...artık tırsmaya başladım enjektör yakıt kesiyormus araç bir bakıyorsun canavar gibibir bakıyorsun yakıtı almıyor...bi an önce şu enjektör işine bakmam gerek...
bu arada benim araba olmazsa eğer banada arabanda yer var mı?;)

eyvallah :) ama bir gün önceden gelmeyi cidden düşünebilirim. yani sen müsait olmasanda bir otelde filan kalabilirim. sabahın köründe karga b.. yemeden davraza çıkıp kahvaltı yapmak lazım... :D

ısparta da tanıdık kalacak yer var misafr ederiz kendimizi merak etme sen...

Son düzenleme:
okulların tatili ile beraber 09 şubat'a kadar senelik izin aldım. 09-10 şubat'ta AÖF sınavları var. 10 şubat'tan sonra faaliyeti gerçekleştirecekseniz benim gelme ihtimalim zor. sizlere iyi eğlenceler şimdiden arkadaşlar.

Bu konuya bi anket açalım o zaman belli tarihleri yazalım çoğunluğun sağlandığı tarihte yapalım ;)

aynen çağrı doğru söyledin. bencede anket açalım. konu sahibi duy sesimizi :D
3 şubat pazar
10 şubat pazar
17 şubat pazar
23 şubat pazar

abi bilgisayardan giriyim bi anket icin :-) bi dakkaya geliyorum :-)

Anketimiz eklenmiştir umarım herkes için en uygun gün seçilir ;)

Anket Eklenmıstır...

ben seçtim. umarım herkeze uyar.

anket açıktır...

Geri