Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Merhabalar abilerim , ablalarım davraz dagında karın tam anlamıyla oturması sebeyle davraz dagına , sizlerin arasında bulundugu bir gruba dahıl olup hepbırlıkte güzel bir gun geçirme dilegimle bulusma ayarlamak istiyorum... Hem eglenelım hem tanısalım muhabbet edelım

Tam anlamıyla planlama yapmak istemiyorum akısına bırakmayı daha cok seviyorum
Kartopu savaşı ve gruba ayrılıp en buyuk kardanadam yapma yarışı gibi etkınlıkler olabilir
Ve sonrasındada mangalda sucuk ekmek

NOT=Uzun yoldan gelıp Ispartada kalmak ısteyenlere 2 odalı 2 adet yatak ve 1 adet cekyatımın bulundugu ogrencı evımın kapılarını açabilirim

Tarihi kendı aramızda bos oldugumuz bi gune ayarlayabiliriz ben hergun her saat bosum size baglıyım

LİSTE
1-954fireblade
2-bymerthan
3-laksu
4-SYSOP
5-A.Murat Sunar
6-olciyak
7-flea
8-İBRAHİM29
9-

Son düzenleme:
o geçenki öğrenci evi muhabbetindeki resimlerdeki ev seninse evde kalmayı boşver ıspartaya gelme konusunu bile düşünmemiz lazım:D

Yok abi ya evim gayet temızdır vize veya fınal haftası bulasık bırıkır sadece o kadar , o ev flea arkadasımızındı (hemen ıspıyonladım) :D:dil:

Tarihi kendı aramızda bos oldugumuz bi gune ayarlayabiliriz ben hergun her saat bosum size baglıyım

İnsanın böyle boş vaktinin olması ne güzel! Bizden geçmiş anlaşılan ki gözümde bir ilah gibi oldunuz vesselam! :)

Herkese iyi buluşmalar...

İnsanın böyle boş vaktinin olması ne güzel! Bizden geçmiş anlaşılan ki gözümde bir ilah gibi oldunuz vesselam! :)

Herkese iyi buluşmalar...

Abi tatile ailemin yanına sadece gitgel parası 160 tl zaten 1 haftalık tatılımde aracımın vergı parasını kazandım ve yol paramı da kazanıp ıspartaya geldım ;) 2 adet bütte vermem gereken ders vardı 2 sının sınavına da gırdım sımdı bostayım oyle tatıl yapıyorum :)

olcay ben antalya ekibiyle tek tek konuşup bir gün belirleyelim. hem ibrahimin gelmesinide bekleyelim. bence şubatın 10-15 arası gayet makul olur.
1. levent - 3 kişi
2. merthan - 2 kişi
şeklinde yazalımda arabalara kişi aktarımını rahat yaparız. mesela ben 2 caneride alabilirim. 4 kişi oluruz.

olcay ben antalya ekibiyle tek tek konuşup bir gün belirleyelim. hem ibrahimin gelmesinide bekleyelim. bence şubatın 10-15 arası gayet makul olur.
1. levent - 3 kişi
2. merthan - 2 kişi
şeklinde yazalımda arabalara kişi aktarımını rahat yaparız. mesela ben 2 caneride alabilirim. 4 kişi oluruz.

Tamam abi bana uyar :)O zaman tasarruf yapmak isteyen antalya ahalısı gelecekleri kişi sayısını da yazsınlar ona gore araç dagılımı yapılacak ;) Ispartadan bende alabılırım aracıma insan 3 kısılık bos yerım olacak ;)

bizim caner yılmaz kolpa yapar bak demedi deme...adam korkuyor bizden :D

oyüzden ben 2 caneride alırım dedim. :D o gelmez zaten bizde herzamanki kadro takılırız:D

En azından Bi on kişi rahat toplanıcaz gibi duruyor :)

tabi tabi o rahat oluruz. eşlerimiz filanda geleceği için 10 rahat oluruz.

Geri