Geleneksel Davraz Dagı Buluşması -1-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Davraza Hangi Tarihte Çıkalım (Size uygun olanı secınız)

• 10 Şubat 2013 Pazar

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
olcay senin 2 yatak 15 kişiyi görecek :D:D

:bir::rakir: bencede biz cumartesi akşamdan gidelim caner yatakları kapalım:maden::maden::bir::rakir:

Abi heryere dosek sererız sorun degıl :D

Komple ev temızlıgımde yapılı klorak(çamasırsuyu) ile hertarafı sıldım daha 2 gun once :) Siz gelmeye yakın gene temızlerım hertarafı :D

LİSTE
1-954fireblade(2 kısı Antalya)
2-bymerthan(2 kısı Antalya)
3-laksu (3 kısı Antalya)
4-SYSOP
5-A.Murat Sunar
6-olciyak
7-flea
8-İBRAHİM29
9-

eyvallah :) ama bir gün önceden gelmeyi cidden düşünebilirim. yani sen müsait olmasanda bir otelde filan kalabilirim. sabahın köründe karga b.. yemeden davraza çıkıp kahvaltı yapmak lazım... :D

eyvallah :) ama bir gün önceden gelmeyi cidden düşünebilirim. yani sen müsait olmasanda bir otelde filan kalabilirim. sabahın köründe karga b.. yemeden davraza çıkıp kahvaltı yapmak lazım... :D

Ayıp ediyosun abi kapım sonuna kadar hepınıze açık , Sadece bu bulusmada degıl genel olarakta herzaman beklerım ;) şoyle bi hesap yaptım 2 kişi tek kişilik yataga sıgabılıyor; 2 kişi bir yataga 2 kısı dıger yataga 2 kısı cekyata 2 kısı yere bi diger 2 kısı de dıger odadakı yere , 4 kısı de kız arkadasımın odasında kalırız ;)
Sıkışmadan 14 kısılık yer ayarladım bıle :) Yalnız tek bı sorun var sadece hanı bırer battanıye ve bırer yastıkla gelırsenız hıjyen acısından daha cok ıcınıze sıner ;)

canım kardeşim allah razı olsun...makarasındayız :) ama emin ol ağırlamış kadar oldun...;)

eyvallah olcay düşünmen yeter. o kalma işini bi ara yaparız. sende antalyaya gelirsen hiç düşünme ara beni boş bir yatak odamız var. kız arkadaşınıda al gel birgün. havalar çok güzel bak burda.

Geri