geç çalışma sorunu

nejatdoğru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2003 model combo 1.7 aracım var. yola çıkıp motor ısındıktan sonra stop ettikten sonra 10-15 dakika sonra marşa bastığım zaman çok zor çalışıyor.yardımcı olursanız sevinirim.

araba ilk sogukken çalıştırdın zaman alıp ısındıktan sonra almıyosa bujılerdendir.Ama bi ustaya göster

Sanırım Mazot Pompası Beyninden Kaynaklı Bir Sorun olsa Gerek.Seyir Halinde Kesiklik Falan Yapıyormu ?

seyir halinde kesiklik yapmıyor soğumaya geçince yapıyor bir defa çalıştıktan sonrada yapmıyor bence ısıyla ilgili birşey bu araçta ısı sensörü veye ısı muşuru varmı?

Yanlış Bir Yönlendirme İçinde Olmayalım ama Genelde Bu şikayetler Pompa Beyninden Kaynaklıyor.Ustalar Neder Bide Onları Dinlemek LAzım

ısı mişüründen kaynaklanır yada basın regülatöründen de meydana gelir... yani enjeksiyon sisteminde bir sorun var sorun büyümeden kts cihazına bağlanmasını tavsiye ederim...

aynı sorun bende de var.şu an baktırtmadım ama pompa beynine mazot kaçıyor diyen sübaplarda kurum var diyenler var istersen bunları kontrol ettir.bir çözüm bulursan bana da yaz.bu arada Aydın'a yakınsın Tansu ustaya danış.bende yaz yatağana geliyorum.

aynı sorun bendede var. enjektörlerden dediler değiştirdim.sübaplar kurum yapmış dediler üst kapağı temizlettim sübapları sıfır taktırdım. ve sorun hala devam ediyor. bunun çözümünü bilen duyan varsa lütfen yardım etsin. sırf bu sorun yüzünden satacam arabamı.

pomba beyni temizliği yaptırdın mı? hemen satma arabanı bu sorun çözüm bulmalı bu forumda diye düşünüyorum.burdan tüm ustalarımıza sesleniyorum.opelin kronik sorunları olabilir ama çözümsüz bir durumda bırakmayın opelcileri.selamlar

nasıl yani pompa beyni temizliği. ya bu beyin elektronik bi parça değilmi. nasıl temizleniyoki bu yada temizleten varmı? bu sorunun beyinden kaynaklandığını söylüyolar ama beyinden olsa araba soğukkende çalışmaz gibi geliyo bana.

Geri