Garaj

Perfectmassacre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir konuda size akıl danışmak istiyorum.Bizim garajımız önüne o kadar uyarmama rağmen halen araba park ediyorlar ve ne zman işim olsa araba sahibini aramak zorunda kalıyorum şu ana kadar acillik bir şey gelmedi şükür ama buna nasıl bir çözüm üretebilirim acaba?

Garajın önüne sökülüp takılabilen kısa direk yapabilirsin, önce yere sabitleyeceğin borudan kısa parçalar kesip üzerine civatalı somun için yuva açtır, sonra bunları yere sabitle, daha sonra bunların içine girebilecek sekilde 60 cm lik borular kestir bunlar diğer boruların içine girip civatayla tutturulacak. 2 tanesi yeterli olur. Kırmızı beyaz fosforlu boyayla boyamayı unutma gece kazaya sebep olmasın! Kolay gelsin.

Aynı bunlar gibi
yatar_direk_.JPG

bunlar sabit değilmi ben çıkıp girdiğim için benm için sorun yaratırmı?

bu direklerin kumandalı olanları var, girip çıkarken kumanda ile açıp kapayabilirsin.. sahibinden.com da ilanı vardı bi ara bulursam gönderirim..

bu direklerden kullan birde park edenleri trafiğe şikayet et gelip çeksinler hemen para alacakları için çekicinin gelmesi 5 dk sürmüyor :D

varda bunu yaparken belediyeye danışın eğerki kaldırıma yada yola belediyeden habersiz yaparsınız birileride şikayet ederse cezası var diye biliyorum.. bir danışın yani öyle fazla uyandırmayında milleti..

tabi garajın önü sizin apartman arsasının dahilindeyse o başka yapabilirsiniz..

bunlar sabit değilmi ben çıkıp girdiğim için benm için sorun yaratırmı?

Resimde gördüğün gibi, ortadakini yatan şekilde yaptırabilirsin ya da dediğim gibi yere bağlanan kısma ve boruya yuva açtırıp takıp çıkarmalı yaparsın, kendin girerken civatayı sökersin!

Geri