• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

full benzin istasyonundan yakıt alıpta memnun yada memnun olmayanlar var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan static
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

static

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
full ün benzini hakkında olumlu yada olumsuz tecrübe sahibi olan arkadaşlar var mı

Ynt: full benzin istasyonundan yakıt alıpta memnun yada memnun olmayanlar var mı?

öyle bir benzin istasyonu mu var?

Ynt: full benzin istasyonundan yakıt alıpta memnun yada memnun olmayanlar var mı?

ben de duymadım. benim tercihim po

istanbulda 25 istasyona yaklaşmışlar 4 liranın altında benzin veriyorlar brde açılışa özel % 25 indirimleri var şikayeti olan yada memnun kalan varmı diye merak ettim

iyimiş. ben olsam bir depo alır kendim denerdim. ama ne bileyim bu memlekette o kadar çok üçkağıt var ki. insanın aklına soru işareti de gelmiyor değil. gene de çok ön yargılı olmamak gerek heralde

bende sizinle aynı fikirdeyim biraz araştırmıştım bunlar bayii karını fiyatlara yansıtmıyorlarmış zaten benzinleri tüpraştan alıyorlar memnun olmayana rastlamadım % 7 indimi devamlı yapıyorlar birde pazar günleri 02.00 dan öğlen 12. 00 a kadar %2 daha extara indirim uyguluyorlar yani %9 falan yenibosna yanyolda bir tanesi açılmak üzere sabırsızlıkla bekliyorum  ;D

ben denk geldi 2 kere aldım.Bi sıkıntı olmadı.

Djfree link' Alıntı:
ben denk geldi 2 kere aldım.Bi sıkıntı olmadı.

yani genel kanı sizinkiyle aynı teşekkürler..

ben hep ordan alıyorum ve bir sıkıntı ile karşılaşmadım... şuanda euro dizel 3.32 kuruş...

Astra'da denemedim ama diğer aracıma 3 kere aldım bir sıkıntı çıkartmadı, yakıt harici ücretsiz imkanlarını (yıkama, çorba, çay) deneme fırsatım olmadı ama ana baba günüydü diyebilirim. 

Geri