Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı yolculuklar c'mon un sürüş zevkini uzun yolda anlayacaksın

Bizim cmon çok utangaç bir türlü poz verdiremedik ki koyalım şuraya resimlerini.

İlk depo ile km'de 0,208 ytl yaktı şehir içi. Gittikçe azalır diyorlar ama bakalım.

Bizim cmon çok utangaç bir türlü poz verdiremedik ki koyalım şuraya resimlerini.

İlk depo ile km'de 0,208 ytl yaktı şehir içi. Gittikçe azalır diyorlar ama bakalım.

Azalıyor abi rahat ol. bendede öyleydi şimdi max 139ykr yaktım oda klima yüzünden. ama çok sakin kullanıyorum. sadece arada sırada 2. viteste uzuyorum çekiş için.

ben aracı 400 km uzaktan getirdim daha şehir içinde sürmedim plaka yarın takılıyor ama uzun yolda çok rahat bir arac yokuşlarda atıyor kendini ve konfor 100 puan veriyorum uzun yol için

ben aracı 400 km uzaktan getirdim daha şehir içinde sürmedim plaka yarın takılıyor ama uzun yolda çok rahat bir arac yokuşlarda atıyor kendini ve konfor 100 puan veriyorum uzun yol için

evet c'moncuların hepsinin söylediği bu sürüş keyfi uzun yolda belli oluyor

uzun yollu rahattı 800 km yaptık hic bir problem yoktu 120 ile 150 km ortalama sürat ile km de150 ykr yaktı..

uzun yollu rahattı 800 km yaptık hic bir problem yoktu 120 ile 150 km ortalama sürat ile km de150 ykr yaktı..

ben satıp benzinli alayım ozaman benimki 150nin altına hiç düşmedi. Sizin devir saati 2000in üstüne çıkmıyo herhal:D

size birşey söyleyeyim citti olarak benzi ve uzun yolu cok iyi bu arabanın bundan önce bende 2004 vectra c var dı onun kadar rahat inannın

beni unutmayın sayın kaç olduk 21 galiba

Geri