Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ali çünkü km hesabıı ve günlük çalışma ücreti alınacak

arkadaşlar biizm aalacağımız corsa az yakması lazım o yüzden 75 ps helede uzun yolda çok az yakıtı olması lazımm biraz ticari amaçlı kullanacaz ama ticari taksi sarı araçlardan olmayacak

teknik bilgilerde arasında sadece şehir içinde 0.1 lt değişiyor şehirdışı aynı yazıyor. Belkide benden kaynaklanıyor olabilir çok yakması. Çünkü sakin kullanmayı sevmiyorum.

teknik bilgilerde arasında sadece şehir içinde 0.1 lt değişiyor şehirdışı aynı yazıyor. Belkide benden kaynaklanıyor olabilir çok yakması. Çünkü sakin kullanmayı sevmiyorum.
haklısın biraz performanslı kullanımda yakıtı artırıyor ama dizelde sanırım bu pek fazla farketmez sizin için ahh dizell ahhhh:)

haklısın biraz performanslı kullanımda yakıtı artırıyor ama dizelde sanırım bu pek fazla farketmez sizin için ahh dizell ahhhh:)

haklısın aslında 1.6 benzinli araç alıp 160-170 ytl ile 700 km yapmak var, 105ytl ile yapmak var. Her konuda daha avantajlı.

arkadaşlar bady kit yaptırım dedim 600 ytl den 400 e kadar var daha hesaplı olan yer varmı ?:o

yukarıdudulluda imes in orda imiş fiberci bir yer var orda yapıyor ama monte yok

bnm body yaptırma gibi bi imkanım olsa yaptırırım hatta istesem şu anda bile yaptırırımö ama memlekte nerdeyse her hafta gidiorz ve yollar çok taşlık o yüzden yaptıramıorm

ben bu gün izine cıktım tatile marmaris e gidiyorum corsamın ilk uzun yolu hadi hayırlısı .... sevgiler

Geri