Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadslar bende aranıza katılcam ama kararsızım hangi modelini almakta.tek kapı 1.4 yada 1.3 dizel tek kapı ama dediğim gibi kararsızım ve kullanışlı olurmu sonradan pişman olmak istemiyorum.

ailece bineceksen 1.4 4 kpı

nerdesiniz
alilllllza5.jpg

ARKADAşlar yakında bende katılıyorum aranıza ama yanlış anlamayın corsamı satmıyoruz yeni bir corsa daha aileye katılacak C MON:D 1.3cdti essentia 75 ps nasıl iyi mi kullananız varmı içinizde... şehir içinde 115bin lira yakıyormuş bundan alacaz sanırım

ARKADAşlar yakında bende katılıyorum aranıza ama yanlış anlamayın corsamı satmıyoruz yeni bir corsa daha aileye katılacak C MON:D 1.3cdti essentia 75 ps nasıl iyi mi kullananız varmı içinizde... şehir içinde 115bin lira yakıyormuş bundan alacaz sanırım

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. imkanın warsa 90hp liğini al. gerçi 75hp ile 12.6 saniyede 0-100 çıkardıktan sonra çok şaşırdım ama olsun 90hp daha iyi olur hatta dahada ekonomik olur :)

hayırlısı olsun. Fakat şu 115bin işi pek doğru değil galiba. yapan varmı bilmiyorum ama benimki 150den aşağı düşmedi daha. birde alabilirsen enjoy al derim. tani tercih senin.

hayırlısı olsun. Fakat şu 115bin işi pek doğru değil galiba. yapan varmı bilmiyorum ama benimki 150den aşağı düşmedi daha. birde alabilirsen enjoy al derim. tani tercih senin.

bi dakka ben 125bin olarak okumuşum onu. 115bin miş. benimkide 115bin anca şehir dışında ve içinde karışık kullanırsam olur. şehir içinde hep 125bin. hiç değğişmedi bilemedin 130bin olmuştur. hep bu civarlarda. ama gereksiz gaza yükklenme yapmıyorum gerektiğinde. sürekli tam gaz şeklinde gitmiyorum ayak ekonomi modunda genelde :)

1.4 enjoy benzınli km de kac yakıyor bilen varmı

arkadaşlar biizm aalacağımız corsa az yakması lazım o yüzden 75 ps helede uzun yolda çok az yakıtı olması lazımm biraz ticari amaçlı kullanacaz ama ticari taksi sarı araçlardan olmayacak

senin icin az yakması dimi

Geri