Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harika c'mon bunlar şeker gibi yiyesim var

arkadaslar bende 2 hafta önce aldım cmonn umu beyaz 1.2 enjoy spor paket bakalım yakında resimleri koyucam inşallah...

aramıza hoşgeldin sayımız baya arttı.hayırlı uğurlu olsun...

C'mon kardeşler çözelim bu olayı,çok şık göstermiş.Beyaz renkli arabada belki çok güzel olmaz ama,forumda da beyaz kardeş yok zaten :)
Hepimize yakışır yani...

valla can abi bence resimden öyle yamuk duruyor çünkü hiç görmedim duymadım böyle bişi.bence bu köşesiz yani oval köşeli nikelaj.hem benim plakalığım daha güzel:)bende aydınlının jantlara hasta oldum güzelmiş:)

bu arada ubda benim corsanın modifli hali :) Bir arkadaşım yapmış sağolsun
burakizj5.jpg

aman tanrımmmmmmmmmmmm:) tip yok diyenler bi görsün şu karakoçu.çok tatlı olmuş.kesin yaptır böyle bişi...

aman tanrımmmmmmmmmmmm:) tip yok diyenler bi görsün şu karakoçu.çok tatlı olmuş.kesin yaptır böyle bişi...

Abi benimde müthiş bi şekilde hoşuma gitti. ön tarafı komple yaptırırm böyle birşey panjur, sis, far ve jantlar artık kesin oldu bu modif'i gördükten sonra. kaputta hoşuma gitti ama çok gerekli bişi değil

arkadaslar bende 2 hafta önce aldım cmonn umu beyaz 1.2 enjoy spor paket bakalım yakında resimleri koyucam inşallah...

hadi hayırlısı bakalım en kısa zamanda resimleri bekliyoruz.

Ya Burak,yapalım kardeş şu işi,güzel olmuş ön panjur,ben çok beğendim.
Ayrca senin nikalajlar da çok asortik olmuş,Alah nazardan saklasın...

Kapılar nereye gitti? :kop:

Sen arabayı bu hale getirsen artık Rc falan takılmazsın :)
Gerek de kalmaz zaten:)

yok abi valla rc filan yalan olur. corsaya yapılacak olan modifiyeleri çok merak ediyorum nasıl arabalar çıkacak acaba.

arkadaşlar geç oldu ama olsun idare edin artık benim Cmondanda bi resim...

bakalım sizin hoşunuza gidicekmi benim araç.

mrj66 (Medium).webp

Son düzenleme:
Geri