Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
internetten bi modifiyeli corsa buldum fena değil. farlar daha ii olabilirdi gibi
stc113vc7.jpg

bu arada cmon reklamındaki semboller boyner mağazalarında satışa çıktı.konu daha önce verilmişti ama hatırlatayım dedim.çok şirin yaratıklar ve tüm geliri tuanna okuma istekli çocuklar vakfı diye bi vakıftı sanırım tam adı oraya aktarılacak yani hayır işi...

bu arada cmon reklamındaki semboller boyner mağazalarında satışa çıktı.konu daha önce verilmişti ama hatırlatayım dedim.çok şirin yaratıklar ve tüm geliri tuanna okuma istekli çocuklar vakfı diye bi vakıftı sanırım tam adı oraya aktarılacak yani hayır işi...

peki fiyatları ne kadar?

evet bende mağazalarda gördüm. bu arada arabayı aldıktan 5 ay sonra arabayı aldığım yer verdi bana onlardan :D kızların gönlünü onunla çalıyom :good:

Geri