Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim lastikler jantlar 15'' olduğu için mi acaba continental?
Essentia'larda 14'' kullanıldığı için marka fark ediyor olabilir mi acaba diyordum ama hicazz'ın araba da benle aynı :)

hicazz dada spor paketi var sanırım ondandır abi.essentialar 14lükler hep goodyear yada dunlop biliyorum ben.

alt donanımla üst donanım lastikleri farklı oluyor alt donanım corsa sınıfındaki arabalarda alt donanım 14 üst donanım 15 olur.bizim civictede alt donanım 15 üst doannım 16inç jant ve lastikler ayrıca lastik markalarıda farklı oluyor benimkisi üst donanım lastik markası contaniel alt donanımın ise bristone:good:

O zaman arabanın üretildiği andaki stoklarla da alakası olabilir,ama yine de Emre'ye katılıyorum.Continental şuan en pahalı lastik.Üst donanımda kullanılması mantıklı.En yakın arkadaşımın 1.4 astra'sı var benzinli,lastikler goodyear,benim astra h njoy vardı bundan önce onun da continental'di.Asra h essentia olup continental olanını görmedim şuan'a kadar,forumda var mı acaba?

Belki de üretim esnasında 'baba 4 teker yuvarla hemen takalım' şeklinde bir üretim methodu vardır,kim bilir? :D

türkiyeden c mon resimleri
0078640000000103488uw9.jpg

0076389000000106023pm5.jpg

0078114000000096097uv8.jpg

fıstık yeşili c mon kütahyadan kütahyaya gittiğimde görmüştüm güzel yapmış gerçekten jantta çok yakışmış:good:

siyah corsa cip gibi olmuş en sinir olduğum şeydir arabamın cip e benzetilmesi.
Resimleri eklediğin için çok teşekkürler emre

Eee o zaman ben sevineyim continental var diye :D way be bilmiyodum demekki ii lastik varmış arabada :)

o tavandakiler ne öyle yaaa aracın bütün güzelliğini silip atmış...

halbüki sökse o tavandakileri araba süper olacak...

Geri