forum ustaları yardım...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectrav6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectrav6

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra 2.5 v6 kullanıyorum arabamın frenine sert basıp durunca alt taraftan gıcırt diye ses geliyo yaylardan geldiğini düşünüyorum olabilirmi yada nerden gelebilir bu ses bide ön takımı komple yaptırmak istesem kaç liraya mal olur.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

gıcırtı alt rotılden veya vıraj kol lastıklerınden gelebılır. alt takımdan önce rot ayarına gır lısteyı al ona göre yapılır

frene ani basıp küt diye durdugunda ufak bi kapı gıcırtısı gibi bi ses gelmesi normal..disklerden gelir o ses..haksızmıyım?

dedıgı ses farklı musa kardesım yorumlamıs dogru tespıt...

frene ani basıp küt diye durdugunda ufak bi kapı gıcırtısı gibi bi ses gelmesi normal..disklerden gelir o ses..haksızmıyım?
senin dediğn ses araç rampa aşağı vıtes boşta ayak frende el frenını bıraktık ayagımızı yavas yavas frenden bırakrken gacırt dıye bı ses gelır ama sartlar böyle olacak ayak frenden cok yavas cekılırken gelir senın dediğin ses

senin dediğn ses araç rampa aşağı vıtes boşta ayak frende el frenını bıraktık ayagımızı yavas yavas frenden bırakrken gacırt dıye bı ses gelır ama sartlar böyle olacak ayak frenden cok yavas cekılırken gelir senın dediğin ses

doğru tespit:rock

Geri