14 Kas 2010 #1 ozgur_dezen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2008 Mesajlar 1,111 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 arkadaslar opelim nete girdigim zaman yazilari okumakta zorluk cekiyorum..sayfadaki bazi yazilar ingilizce bunu nasil duzeltebilirim ?
arkadaslar opelim nete girdigim zaman yazilari okumakta zorluk cekiyorum..sayfadaki bazi yazilar ingilizce bunu nasil duzeltebilirim ?
14 Kas 2010 #2 mucipoz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2010 Mesajlar 1,278 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Sayfanın en altında dil ayarı var oradan Türkçe yi seçmen lazım.
14 Kas 2010 Konuyu Başlatan #3 ozgur_dezen Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Mar 2008 Mesajlar 1,111 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 mucipoz' Alıntı: Sayfanın en altında dil ayarı var oradan Türkçe yi seçmen lazım. Genişletmek için tıkla ... agbi ALLAH razi olsun ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyordu ellerin dert gormesin konu silinebilir adminler not: adminlerden ozur dileyerek keske bu sorunumu sohbet alaninda acsaydim ::: sonradan aklima geldi kusura bakmasinlar.. Son düzenleme: 14 Kas 2010
mucipoz' Alıntı: Sayfanın en altında dil ayarı var oradan Türkçe yi seçmen lazım. Genişletmek için tıkla ... agbi ALLAH razi olsun ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyordu ellerin dert gormesin konu silinebilir adminler not: adminlerden ozur dileyerek keske bu sorunumu sohbet alaninda acsaydim ::: sonradan aklima geldi kusura bakmasinlar..
14 Kas 2010 #4 RespecT Editör Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 3,105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sorun düzeldiği için konuyu kapatıyorum.