ford mu opelmi

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar artık opelimin hiçbir masrafı olmamasına , motorunun sıfır olmasına reğmen 2003 2004 ford mondeo ghia otomatik vites ile değiştirmek istiyorum .. sizce hangisi ford mu opel mi

en iyisini yaparsınız :D şöyle sanruf +otm vites güzeL olur aynı ayarda Vectra C de olabilir

biraz araştırdım arabada yok yok .. en çok merak ettiğim yumuşak amortisör nasıl bişiy.. kazık gibi vectradan sonra

vectramı asla asla asla

vectra yı arayacaksınız bence mondeo kullanınca...... opel her zaman ford ve vw arasında konumlandırılır avrupada kalite olarak,bu yüzden Opel kalite fiyat orantısı çok iyi bir üretimdir..

vectra yı arayacaksınız bence mondeo kullanınca...... opel her zaman ford ve vw arasında konumlandırılır avrupada kalite olarak,bu yüzden Opel kalite fiyat orantısı çok iyi bir üretimdir..

Aynen katiliyorum...birde kardesler kiyaslama yaparken kalkip 1997-99 model suyu cikmis opel vectra ile 2004 model bir araci kiyaslamak bile hatali.. :) madem mondeo 2004 o zaman 2004 karsisina vectra c koyacaksin kiyaslama böyle olur yoksa hatali düsünürsünüz...

Birde tavsiyem ford almadan önce bir ön arastirma yap birde otomatikler icin sonra pisman olma....

Son düzenleme:
Bence kıyaslama yanlış. Ford gerçekten güzel araba, çekiş olsun süspansiyon olsun. Arkadaşların dediği gibi mondeoyu vectra c ile kıyaslamak gerek. Bende 97 gls mi satıp 2000 ila 2004 ford focus almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. Vazgeçme sebebim, Bir örnek vereyim; 2005 model ford focusla sıkıştırarak 150 km giden bir arkadaşım, aracı 1 saat boyunca tekrar çalıştıramamış.

arkadaşlar artık opelimin hiçbir masrafı olmamasına , motorunun sıfır olmasına reğmen 2003 2004 ford mondeo ghia otomatik vites ile değiştirmek istiyorum .. sizce hangisi ford mu opel mi

fordların motorları tamirde olmuyormus bilgine motoru indirmeleeri gerkiyormus .ve ayrıca opel hiç de kazık degil yani opele ayıp ustam :D:D

ford fiesta alacağım ben de.97 gls mi satıp.

Geri