Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben memnunum, aydınlatması da o kadar kötü değil, zaten sarı şıklı standart ampuller de yağmurda o kadar iyi değil. Uzunlara da takınca daha güzel oldu. Sellektör yaptığımda daha etkili oluyor. Uzunlar da beyazımsı uandığı için.spitemre link' Alıntı:Hasan abı uzunlardakı beyaz ampuller nasıl memnunmusun gorus vs kısaldımı uzunlarda bırde sellktorde nasıl oluyor
HasanM link' Alıntı:Ben memnunum, aydınlatması da o kadar kötü değil, zaten sarı şıklı standart ampuller de yağmurda o kadar iyi değil. Uzunlara da takınca daha güzel oldu. Sellektör yaptığımda daha etkili oluyor. Uzunlar da beyazımsı uandığı için.![]()
albertxx link' Alıntı:Kırmızı çok agrasiflik katmış ben onu beğendim diğerleri biraz itici geldi.Kırmızı birde öndeki şeritle uyumlu olmuş![]()
Bence taktır, uzunlar da beyaz olunca daha güzel oluyor... 045thumbsupspitemre link' Alıntı:Belkı bende takabılırım abı ddgın dogru kısalr beyaz uzunlar sarı pek olmuyor gıbı