21 Şub 2014 #11 S sallierim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2012 Mesajlar 4,513 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 33 Ynt: Folyo çalışmalarım... Güzel olmuş beğendim ben.yalnız gündüz farlarının içi buğu mu yapmış bana mı öyle geliyor?
Ynt: Folyo çalışmalarım... Güzel olmuş beğendim ben.yalnız gündüz farlarının içi buğu mu yapmış bana mı öyle geliyor?
21 Şub 2014 #12 M Minigun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2014 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Folyo çalışmalarım... maşallah çok yakışmış orjinalden bir farkı yok. güle güle kullanın
21 Şub 2014 #13 K KaHiN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 487 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Folyo çalışmalarım... Cok hos olmus gercekten beyaz araclara siyah folyo uygulamalari mükemmel oluyor
Ynt: Folyo çalışmalarım... Cok hos olmus gercekten beyaz araclara siyah folyo uygulamalari mükemmel oluyor
21 Şub 2014 #14 O onurer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 May 2012 Mesajlar 164 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Folyo çalışmalarım... Araç farklı zamanlarda bin bir surat gibi olmuş güzel çalışmalar emeğinize sağlık
Ynt: Folyo çalışmalarım... Araç farklı zamanlarda bin bir surat gibi olmuş güzel çalışmalar emeğinize sağlık
21 Şub 2014 #15 Ç çellocu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 1,359 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Folyo çalışmalarım... Olurda makyajlı bir astra sahibi olursam arka tampondaki nikelaj çıtaya araç renginde folyo yaptırırım
Ynt: Folyo çalışmalarım... Olurda makyajlı bir astra sahibi olursam arka tampondaki nikelaj çıtaya araç renginde folyo yaptırırım
21 Şub 2014 #16 Emrah64 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 May 2013 Mesajlar 1,515 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Folyo çalışmalarım... çellocu link' Alıntı: Olurda makyajlı bir astra sahibi olursam arka tampondaki nikelaj çıtaya araç renginde folyo yaptırırım Genişletmek için tıkla ... greatt
Ynt: Folyo çalışmalarım... çellocu link' Alıntı: Olurda makyajlı bir astra sahibi olursam arka tampondaki nikelaj çıtaya araç renginde folyo yaptırırım Genişletmek için tıkla ... greatt
21 Şub 2014 #17 A akın2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ara 2010 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Ynt: Folyo çalışmalarım... ya o ön plakadaki vidalar çok kötü olmuş üstelik simetrik de değil keşke sadece silikon ve 3m çift taraflı bant uygulasaydınız.
Ynt: Folyo çalışmalarım... ya o ön plakadaki vidalar çok kötü olmuş üstelik simetrik de değil keşke sadece silikon ve 3m çift taraflı bant uygulasaydınız.
21 Şub 2014 #18 N niko22 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 1,936 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ynt: Folyo çalışmalarım... Fotoğraftaki mahalle arası yerler Halkalı mı?
24 Şub 2014 Konuyu Başlatan #19 HasanM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2011 Mesajlar 3,758 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Ynt: Folyo çalışmalarım... GNSpower link' Alıntı: Abi çok muntazam görünüyorlar, büyük emek gerçekten. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim, ufak dokunuşlar farklılıklar oluşturabiliyor.
Ynt: Folyo çalışmalarım... GNSpower link' Alıntı: Abi çok muntazam görünüyorlar, büyük emek gerçekten. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim, ufak dokunuşlar farklılıklar oluşturabiliyor.
24 Şub 2014 Konuyu Başlatan #20 HasanM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ara 2011 Mesajlar 3,758 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Ynt: Folyo çalışmalarım... UnStabLe link' Alıntı: abi kenarları kesik olmasın anlamında Genişletmek için tıkla ... artık kestik yapacak birşey yok
Ynt: Folyo çalışmalarım... UnStabLe link' Alıntı: abi kenarları kesik olmasın anlamında Genişletmek için tıkla ... artık kestik yapacak birşey yok