Fiyat normal mi acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acrida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakıt problem olmıyacaksa canavar gibi araba şimdiden hayırlı olsun ...

2000 - 2001 modellerde cd 2.0 motor değil , 1,8 olmalı .
2,0 motor olanlar cdx ve onlarda xenon var , far yıkama var resimdekinde far yıkama göremedim xenonda göremedim ? resimdeki araba ya 2.0 motor değil yada tampon değişmiş far yıkaması ondan yok tampon neden değişmiş vurmadan değişirmi ne kadar vurmuş vs vs. çok çok iyi ustalara göster hatta tek bir ustayla kalma bir kaç tane ustaya göster bir defa alıyorsun paranla dert alma . fiyatı ortalama fiyat normal yani.

2000 model araba çok iyi baktır 7 yaşında yürüyenine ve motoruna kaporta 5 dak. iş fiyat çokda makul değil kayınpederime aldım 9800 ytl ye 1996 vectra B gls çokda temiz

astracdtı' Alıntı:
2000 model araba çok iyi baktır 7 yaşında yürüyenine ve motoruna kaporta 5 dak. iş fiyat çokda makul değil kayınpederime aldım 9800 ytl ye 1996 vectra B gls çokda temiz

hoca maşşALLAH cok iyi almışsın yaa nerden aldın pazarmı galerimi kar veiyim sat bana olmazsa:).şaka bir yana gerçekten hayırlı olsun bilgi verirsen sevinirim.;)

Her zaman düşmüyor ben çok takip ediyorum arkadaş kıyağı oldu bayiye araç gelince çok komik rakamlar teklif ediyorlar kabul edende oluyor bu arabada öyle düştü nakite çevirdiler...

tamam şimdi oldu bayiiden düşmeyse olabilir neyse hayırlı olsun güle güle binersiniz umarım...

Geri