fiyat nasıl acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mfg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balatanın tanesi sizin hesaba göre 10 YTL ye geliyor ve işçilik alınmıyor. İnanması zor...

Balatanın tanesi sizin hesaba göre 10 YTL ye geliyor ve işçilik alınmıyor. İnanması zor...

Batanin tanesi diye birsey olmaz, on balata takim olarak degisir ve takim olarak satilir. Her yag deisiminde benzin filtresinin degismesine gerek yok. Ayrica yukaridaki fiyat normal (astra g icin).

5 lt. GM yag 36 ytl (artan bir litre bagaja konur)
Yag filtresi GM 5 ytl
Hava filtresi 10 ytl
On balata GM (2. kalite) yada ornegin TRW lucas 60-70 ytl,
Toplam= 111 + 49 (iscilik) = 160 yada 121 + 39 (iscilik)= 160

Selamlar...
Seyf Kamali

Batanin tanesi diye birsey olmaz, on balata takim olarak degisir ve takim olarak satilir. Her yag deisiminde benzin filtresinin degismesine gerek yok. Ayrica yukaridaki fiyat normal (astra g icin).

5 lt. GM yag 36 ytl (artan bir litre bagaja konur)
Yag filtresi GM 5 ytl
Hava filtresi 10 ytl
On balata GM (2. kalite) yada ornegin TRW lucas 60-70 ytl,
Toplam= 111 + 49 (iscilik) = 160 yada 121 + 39 (iscilik)= 160

Selamlar...
Seyf Kamali

Fiyatların iyiymiş senin, keşke Ankarada olsaydın da ilk fırsatta ziyaretine gelseydim. Ya da bu fiyatları nerden aldıysan oraya gitseydim.GM yağ filtresi ve yağ fiyatıda çok düşük geldi bana. Belkide yüksek fiyatlara alıştığımdandır bilemiyorum... Ayrıca balatanın tanesi diye birşey olabilir bana göre. Çift olarak satılsa bile tanesinin kaça geldiğini hesaplayabilirim. Bu bana kalmış bir şey, satılır satılmaz orası beni ilgilendirmiyor..Lastiklerde çift olarak takılır ama tane fiyatı vardır...Bende hep değiştiriyorlar benzin filtresini, bence diğerleri değişmişken buda değişsin daha mantıklı...

Son düzenleme:
benim dünkü 15bin bakımı

hava filtresi 10 ytl
yağ filtresi 5 ytl
benzin filtresi 10 ytl
mobil 1 super s 4 lt yağ 50 ytl
4 x bosh buji 30 ytl
2 x sis farı 100 ytl

işçilik 20 ytl

daha nolsun ?

Burak kardeş nerde yaptırdın bakımı ?

Çankaya Opel'de

bence opel bayisi olmayan bir firmada yapılan bakım
fiyat gayet normal

arkadaşlar geçenlerde astrama (g kasa ) mini bir bakım yaptırdım
1- yağ değişimi (klasik 10 binde yapılan değişimi)
2- yağ filtresi
3-ön 2 fren balatası değişimi
4-hava filtresi
toplam işçilik dahil 160 ytl verdim sizce fiyat nasılbu arada ankarada yaşıyorum bunları ankarada yaptırdım

walla süpermiş ben iki ay felan oldu o da arka baskı balataların çiftini 140 a serviste değişmiştim. Resmen bedava

fiyatlar uygun ama taktığı parçalar tabiki önemli.. marka marka fiyatlar çok farkediyor...

parçaların kalitesi iyiyse fiyatı makul. kazasız sürüşler.

Geri