Fatih abicim geçmiş olsun
Ama senin araba özellikle akşam bak içi harbiden görünmüyo,Berat abiyle giderken seni göremiyoruz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 numara film serbest. polis birşey diyemez. aynalı olduğundan demiştir ama camların %30a kadar karartabilmek serbest. öyle olsa birçok renkli camlı mercedesin falan ceza yemesi lazım...
peki cevap olarak deseydin. ben orjinal karartılmış cam kullansam yine ceza yazacak mısın diye sorsaydın? sonuçta lazerle karartılmıs camlar rushata araçta karartılmıs cam vardır diye işlenmiyor. bakalım o zaman borusu ötermiydi o polis amcanın..
yine diyorum arkadaslar %30 oranında karartma serbest. zaten %30 dediğimiz sınır aracın içinin görünüp görünmemesine tam sınır oluşturuyor gibi o yüzden %30.
peki d segmentindeki bir çok aracın fabrika çıkışı karartılmıs camlarına neden ceza yazamıyorlar. veya eski model mercedeslerde bile karartılmıs camlar var fabrika çıkışından... mercedes hatırına mı?
bende herşeyi söktüm beni polisler çevirsin diye suratlarına bakıyorum![]()
Böyle birşey yok.
Çünkü Mercedes'lerin camlarında yazan kod ile bizim camlarda yazan kod aynı değil.Yanlış bilgi vermek istemem , hatırlamadığım için sallıyorum E02 gibi bir kod var renkli camlarda,normal camlarda diyelim F01..
Buradan da camda lazer var mı yok mu anlaşılıyor.Fabrika çıkışlı renkli camlar problem değil.
Polise göre değişiyor olay zaten..Geçen gün İspark otopark da bulusma da gelen arkadaşlar opcyi denerken gazladılar biraz. Ekip geldi,biz dedik kesin bağlandık..Arkadaşlar lütfen böyle şeyler yapmayalım burda,gençsiniz anlıyoruz ancak aileler var rahatsız olabilirler dedi,güzel araba Allah kaza bela vermesin dedi gittiler yani...Bugun de çevirmeye girdim egzoz tarafına doğru şöyle bir baktı,devam et dedi gitti...Ama 3 ay önce yedim cezayı..Deişken.
"Modifiye seven,cezasına katlanır." Artık malesef alıştık...Çevirme,arabayı bağlat,cezayı öde,muayeneye git,tekrar tak egzoz+cam filmi...çevirme,arabayı bağlat,ceza öde,muayeneye git,tekrar tak....Çevirme...