Filmden ve app' den ceza yedim en sonunda..

1 numara film serbest. polis birşey diyemez. aynalı olduğundan demiştir ama camların %30a kadar karartabilmek serbest. öyle olsa birçok renkli camlı mercedesin falan ceza yemesi lazım...

benim araçtada var sadece yanlarda film ama ince sanırım :) ama diğer bir corsa ile karşılaştrılnca film olmayanın içi kabak gibi grnyo bişi gelmedi daha başıma bakalm :S g.olsunn

Fatih abi öncelikle çok geçmiş olsun.O cihazla akvaryum gibi gezmekte olmaz ama yapıcak fazla bişeyde yok heralde..

Artık bu film olayına bi standart getirmeleri şart belli tonlara kadar izin vermeleri gerekiyor.Seninde dedigin gbi benide camlardan iki kere çevirdiler ama ceza uygulamadılar devam edin dediler fakat heran bi yerde bende patlayabilirim..

Merak ettigim bişey var memurla bi tartışmaya girdin mi yoksa direk ceza kestiler mi_?Ben hep alttan alıodum haksız olduğum için ondanmıdır yoksa anlayışmı gösterip kesmiyolardı bilmiyorum..

Yok ya, ne tartışması, plakalarına ve filmlerine ceza yazıyorum, 1 hafta süren, geçerse bi haftayı aracın direk bağlanır dedi. İyi peki dedik, yedik cezayı oturduk. Yanındaki de, "kaç model bu araba, opelin böyle modeli var mıydı, satıyo musun" gibi sorular sordu, cezayı yazan da, bunları sorana dönüp "gevezelik yapma da işine bak" dedi :D Bi tur attırsamıydım acaba :) Belki yırtardık..

1 numara film serbest. polis birşey diyemez. aynalı olduğundan demiştir ama camların %30a kadar karartabilmek serbest. öyle olsa birçok renkli camlı mercedesin falan ceza yemesi lazım...

Aynalı diye kesiyorum gibi bişey demedi, film var dedi, 1 numara dedim, içi görünmüyo değil, 1' i 3' ü yok yasak dedi.

bu filme cezayı hangi maddeden yazıyorlar acaba

peki cevap olarak deseydin. ben orjinal karartılmış cam kullansam yine ceza yazacak mısın diye sorsaydın? sonuçta lazerle karartılmıs camlar rushata araçta karartılmıs cam vardır diye işlenmiyor. bakalım o zaman borusu ötermiydi o polis amcanın..
yine diyorum arkadaslar %30 oranında karartma serbest. zaten %30 dediğimiz sınır aracın içinin görünüp görünmemesine tam sınır oluşturuyor gibi o yüzden %30.

Yanlış biliyorsun.

Yok ya, ne tartışması, plakalarına ve filmlerine ceza yazıyorum, 1 hafta süren, geçerse bi haftayı aracın direk bağlanır dedi. İyi peki dedik, yedik cezayı oturduk. Yanındaki de, "kaç model bu araba, opelin böyle modeli var mıydı, satıyo musun" gibi sorular sordu, cezayı yazan da, bunları sorana dönüp "gevezelik yapma da işine bak" dedi :D Bi tur attırsamıydım acaba :) Belki yırtardık..
Çok asabi birine denk gelmissin adam yanındakine bile fırça atıyosa :D
Tekrar geçmiş olsun dilerim bi daha olmaz..

Yanlış biliyorsun.

peki d segmentindeki bir çok aracın fabrika çıkışı karartılmıs camlarına neden ceza yazamıyorlar. veya eski model mercedeslerde bile karartılmıs camlar var fabrika çıkışından... mercedes hatırına mı?

Geri