keske filmleri sökseydin ayaküstü yeni film parası ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumdaki konulardan da anlaşıldığı gibi bu ara filmlere sıkı yönetim var. o zamn napıoruz hep birlikte filmleri söküyoruuz...![]()
keske filmleri sökseydin ayaküstü yeni film parası ya
Valla sökücem de, inşaallah inat edip tekrar yaptırmam..
abi filmsizde araba çıplak gibi oluyo bide alıştımmı filmsiz olmuyor.
Çok geçmiş olsun
Devlet gereken yaptırımlarını adil bir şekilde herkese eşit şekilde uygulamadığı sürece vatandaşından asla saygınlık beklemesin, hoş vatandaş da devletine artık saygı duymuyor ya neyse. Devlet adam gibi devlet olsa "kesinlikle filmsiz araca binmem, kanun manun bana vız gelir" diyebilirmiyiz. İlla olur olmaz para cezası ile can yakma yolunu izlemek yanlış, halk arasındaki yaygın inanış ne "maliyede para bitince polis vatandaşa keyfi ceza kesiliyor". Bu zihniyetten kurtulmak için önce vatandaşı adam gibi efendice sözlü olarak uyarırsın (tüm sözlü uyarı ve yazılı cezalar kayıt altına alınmalı ki bir değeri olsun), tekrarında uyarı amaçlı mantıklı bir para cezası uygularsın, tekrar aynı suçtan yakalanırsa katlamalı bir para cezası uygularsın, baktın ki gene yakalandı bu sefer okkalı bir para cezası uygularsın ama baktın vatandaş uslanmamış gene yakalanmış o zaman aracını bir kaç aylık süre ile parka çeker el koyarsın. Ama bu uygulamayı yaparken herkese eşit olarak yaklaşacaksın. Sade vatandaşın, polisin, askerin, hakimin, savcının, milletvekilinin, başbakanın, cumhurbaşkanının kendisinin ve yakınlarının özel araçlarına da aynı işlemi yapacaksın.Kesinlikle Filmsiz Arabaya Binmem Sanki Herkes Bana Bakıyor Üzerimde Kazağım Yok
Polis Bizi Durdurdu Kendi Elinden Bütün Camların Üzerindeki Filmleri Kalemle Çizik Attı Camlar Çizilicek Dedik. Birşey Olmaz Dedi Bu Haftada Benim 60'cı Cam Filmi Çizmem Dedi Ordan Direk Gittik. Cam Film Çektirdik Daha Koyusunu Çektirdik
Sanada Geçmiş Olsun Abicim Senin Araba Filmsiz OLmaz![]()