Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim farın içi nemleniyordu, geçen haftasonu söktüm. güzelce silikonladım. Problemden kurtuldum. Ama farı sökmek biraz uğraştırıyo! Ben tamponu komple sökmeden yapayım dedim. Farın altındaki ayağı tutan vidayı sökmek biraz uğraştırıyo ama tamponu komple sökmekten iyidir.
Serviste astralar sol ön farlar su alıyor ve bu kronikleşmiş bir problem demişlerdi
tamponu söküp farlarla oynarsanız görüntüyü de bozma ihtimaliniz var ayar yaptırmak zorunda kalabilirsiniz
Şöyle; önce tamponun davlumbaz kısmındaki vidayı söktüm. Zaten bu vidanın sökülmesiyle tamponun farın altındaki kısmı kismen açılıyor. Sonra farın üstteki 2 ayak vidasını da söktüm. Altta bir vida kaldı, oraya uzun saplı ucu 180 derece dönebilen anahtarlar var, yani en azından bende böyle bir alet vardı, onla ulaştım, tabi bu arada yanında bi arkadaşın olur ve tamponu aşağıya doğru biraz açabilirse, rahatlıkla vidayı yerinden çıkarırsın. Sonra da farı yerinden söktüm, takarkende bu işlemin tam tersini yaptım. Ama dediğim gibi yanında sana yardım edecek biri olsun, tampona zarar vermeden bu işi halledersin. En olmadı beni ara, beraber yapalım
Serviste astralar sol ön farlar su alıyor ve bu kronikleşmiş bir problem demişlerdi
tamponu söküp farlarla oynarsanız görüntüyü de bozma ihtimaliniz var ayar yaptırmak zorunda kalabilirsiniz