Far sensörü hakkinda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkdaşlar benim bildiğim megane 2 lerde, seat leonlarda, golf 5 lerde akşam hava kararinca kapilari uzaktan kumanda ile açinca direkt farlarda yaniyor eğer far sensörü varsa tabi.. Benim arabada far sensörü var ama akşam kapilari açtiğimda yanmiyor ille arabanin çalişmasi lazim.. Bunu nasil onlar gibi yapabilirim?

Kırtasiyeci arkadaşın yanına koştum hemen ,2006 full meganesi var.Ama öyle bir özellik olmadığını söyledi.Yada 2 yıldır o özelliği keşfedememiş.

sende leon mu var??? yaw ben 1 aydır leon aşkıyla yanıp tutuşuyorum

Demekki yazılanları unutuyorsun yaklaşık 1 senedir leonumuz da var , hatta kendi yazdıklarını da unutuyorsun diyebilirim.

01-03-2008, 12:18
ilk defa opel için iyi bir şey dediğinizi duyuyorum demekki leon gerçekten kötü :)))))

Bana sorarsan çok fazla aşkla yanıp tutuşma, aşkın sonu hüsran olabilir, üzülürsün sonra. Astradan inip leona binince bazı şeyleri arıyorsun, hem de senin de otomobilin üst donanım enjoy menjoy olsa hadi biraz anlarım.

çok fazla lazım olan bi özellik değil. hatta gereksiz ama hani hep lüks araçlarda görüyoruz ya insan özeniyo:D:D:D

Bizim vectrada kapıları açınca kısa farlar yanıyor Audide ise özel led'ler ve sis farları yanıyor tabiki audi +1 puan alıyor görünüş açısından ama bana sorarsanız çokta gerekli değil zaten menüdende kapatlıyor o özellik çünkü çok enzem birşey değiki ayrıca yukarıda da yazılmış gereksiz bir anda arabanın yerini belli ediyorlar herzaman işe yaramıyor + sı olduğu kadar - side var. Sadece görünüş yani show amaçlı ihtiyaç olan birşey değil bence.

Hem şekil hemde güzel bir özellik bence,benim arabada var.Kumandayla kapıları açtığımda önde kısa farları yakıyor,arkadada sisleri iki taraflı:).

Arkdaşlar benim bildiğim megane 2 lerde, seat leonlarda, golf 5 lerde akşam hava kararinca kapilari uzaktan kumanda ile açinca direkt farlarda yaniyor eğer far sensörü varsa tabi.. Benim arabada far sensörü var ama akşam kapilari açtiğimda yanmiyor ille arabanin çalişmasi lazim.. Bunu nasil onlar gibi yapabilirim?
İyide benim arabada far sensörü falanda yok,sadece orj.kumandayla uyumlu (uprade) alarım taktırırken bizim Tuningci arkadaş bu özelliğide ayarladı:)...

Geri