Arkadaşlar iyi günler 2014 model corsa d kullanıcısıyım. Gündüz farını değiştirirken ampul farın içine düştü. Nasıl çıkarabiliriz. Yada servis halledermi ? Lütfen yardım ediniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servis yapar tabiki ama servise gerek yok. sanayide kaportacı giderseniz onlarda hallederler. biraz eliniz yatkinsa sizde yapabilirsiniz. far söküp takma zor bir iş değil. boşu boşuna 100 tl isterler şimdi işçilik uzun sürer diye. geçenlerde şoför koltuğumda yırtık var diye dosemeciye gittim. 10 cm lik parça koyucam diye 200 tl para istedi. Bende orjinal kumaştan bir metre kadar alıp kendim koltuğu söktüm döşemeyi ayırdım parçayı koyup valide ye diktirdim. toplam masraf 10 tlTamponu bende sökerim ama eskisi gibi montaj yapabilirmiyim bilmiyorum. Servis yaparmı acaba ?
Arkadaşlar iyi günler 2014 model corsa d kullanıcısıyım. Gündüz farını değiştirirken ampul farın içine düştü. Nasıl çıkarabiliriz. Yada servis halledermi ? Lütfen yardım ediniz.
Şu videoları tablette izleyemiyorum illet oluyorum
Tablet ne abi ?
Anladım abi :/