Far ampulleri hakkında yardım

sonundaki r ne anlama geliyor ? h7r'nin h7'den farkı ?

far duyuna direk monte edeceksin.50 dolar dediğin 85 lira yapar pahalı değil ustam 2 tane osram alsan aynı para.

far duyuna direk monte edeceksin.50 dolar dediğin 85 lira yapar pahalı değil ustam 2 tane osram alsan aynı para.

Ustad ben Bosna Hersek'teyim ve burada osram ampülleri o kadar pahalı değil.. Bizim kura göre yaklaşık 30 40 TL ediyor. Ama bunu da araştırıcam, belki burada vardır.

Teşekkür ederim kardeşim ;)

r kodlu ampuller ışığı normal xenonlar gibi dağıtmıyor.halojen ampul gibi düz çizgi halinde aydınlatıyor ama xenon gücünde

r kodlu ampuller ışığı normal xenonlar gibi dağıtmıyor.halojen ampul gibi düz çizgi halinde aydınlatıyor ama xenon gücünde

İkisinin arasında tam kıvamında :maden: fiyatı da uygun aslında..

valla benim arabada mercek (angel) far kiti var, benden önceki arkadaş sağolsun biraz apaçiymiş bide 8000k xenon koymuş inanın 2 kez polis evimin önünde çevirdi beni (diğerlerini saymıyorum

damgalı eşek gibi araba

bende zaten muyaneye gidicem h1 halogen taktım

Sonuçta buda xenon kit. Ole direk ampulü al tak bitsin değil olay. Balastı var ıvırı zıvırı var. Ampullerin üzerine siyah şerit çekilmiş ışığı fazla dağıtmasın diye. Muayeneden geçmez......

Sanırım en iyisi orijinal fara halojen takmak

Geri