Facebook T.C İbaresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu varya şu konuya sabahtan beri yazacam telefondan iki saat tın tın uğraşmayım dedim şimdi yeni nasip oldu bilgisayardan yazmak

Tutturmuş herkes bi T.C. (doğrusu budur T.C değil ! ) türküsü gidiyor bilgisayar başındayken vatan sever olmak ne güzel tabi değilmi nede olsa sadece iki harf ile vatan sever görüyor herkes bizi ama gerçekte öylemi bakalım ? Lafa gelince herkes vatan sever herkes T.C. ama özüne gelince ne onu kimse bilemiyor işte , bırakın bence şu T.C. muhabbetini tavrınızı sandık başında gösterin klavye başında değil !

Sanal bir vatandaş olup gücümü facede orada burada göstereceğime , gerçek bir vatandaş olup her türlü korkuyu göğüslerim gerçek bir TÜRK olarak

Saygılarımla

Son düzenleme:
Şunu unutmayın bu ülke vatandaşı zamanını adının sosyal olduğu sitelerde zaman tükettikçe daha çok şeyler değişir ama millet daha sanal alemde birbirlerini dürtmeye devam eder... var mı daha ötesi?

internet ortamındaki tepkiler paylaşımlar vs. hiç etkisiz şeyler değil. Bazen bu ortamlardaki toplaşmalar, tepkiler vs. bir sonuç verebiliyor. Ancak buralarda tepkimizi koyunca tatmin oluyoruz, gazımız bitiyor. biz söylüyoruz biz dinliyoruz. Uyanması gereken çok cahil bir kesim var, onlara ulaşmıyoruz.

internetin "i"sinden haberi olmayan milyonlarca seçmen var. bunların büyük kısmı gidiyor adaletsiz kalkınanlara oy atıyor. nitekim yapılan anketler, iktidarın seçmenlerinin eğitim seviyesi ortalamasının, muhalefet seçmeninin eğitim ortalamasının altında olduğunu kanıtlıyor.

neresinden tutsak elde kalıyor. daha yazasım var da üşendim :D

............. T.C. (doğrusu budur T.C değil ! ) ..............Saygılarımla

Doğrusu "TC" dir. Kısaltmalarda nokta kullanılmaz. PTT, TCMB, TBMM, TCK, DDY, THK, THY gibi .

İnternet alemini yabana atmayın. Adamlar sıkı takipteler ;).

Doğrusu "TC" dir. Kısaltmalarda nokta kullanılmaz. PTT, TCMB, TBMM, TCK, DDY, THK, THY gibi .

Savaş abi o kadar detaya girmedim valla ne yalan söyleyim ancak ben kendimi bildim bileli hep T.C. diye okumuşumdur tabelalarda :) elbet benim dediğim kesindir demiyorum sende haklı olabilirsin tabiki

Bu arada ben kimseden bahsetmiyorum bundan dolayı yabana atacak birşey yok X diye bahsediyorum dikkat ettiysen bazı gruplardan :) :cool: aklı olan zaten anlar kimse üstüne alınmasın

Bütün gün bar-disco gez, saatlerce dizi seyret, Acun'un sirk maymunlarına alkış tut sonra gel Facebook profiline T.C YAZ.. BU MU YAPIP YAPABİLCEĞİN ...
Bayrağınızı alın yarın SİLİVRİ ye gidin mesela.. Bu emperyalist güçlerle Facebook profilinden savaşılmaz.Bu çok açık belli oldu.
Okulda kıyafet serbestliği var nasıl olsa..Çocuğunuza giydirin ATATÜRK t-sHİRT Ü OKULA ÖYLE GÖNDERİN mesela... Verilecek mücadele bu kadar basit değil artık..Sahaya inmenin vakti geldi bence..
Askerden kaçan adam, meclis başkanının ismini bilmeyen adam profiline T.C yazdı sanki vatanı kurtardı gibi bana "Sen neden T.C yazmadın" diyor..
Benim evde iki kanal seyredilir Ulusal Tv ve Halk Tv...Ben ülkeyi satanların kim olduğunu tek tek sayarım sen Survivor daki lerin adını benden iyi bilirsin..
2010 yılındaki referandumda Facebook tan hep beraber HAYIR diye propoganda yaptıkta ne oldu...Bu işler böyle olmaz..Daha önceki mesajımda yazdığım gibi ..DEVRİMİN YOLU SOKAKTAN GEÇER ... -HakanDinçer-

Savaş abi o kadar detaya girmedim valla ne yalan söyleyim ancak ben kendimi bildim bileli hep T.C. diye okumuşumdur tabelalarda :) elbet benim dediğim kesindir demiyorum sende haklı olabilirsin tabiki

Bu arada ben kimseden bahsetmiyorum bundan dolayı yabana atacak birşey yok X diye bahsediyorum dikkat ettiysen bazı gruplardan :) :cool: aklı olan zaten anlar kimse üstüne alınmasın

Ben de zaten kısaca "adamlar" dedim, "X" ler demedim :)

arkadaşlar balıkesir de oturan arkadaşlar var ise buna da bi bakabilirler mi gerçekten bu şekilde mi yoksa bu da mı yalan

tc-valilik-balikesir.jpg

yukarıdakiler gibi çok genel geçer kısaltmalarda nokta koyulmasa da oluyor. yani iki türlüsü de doğru diye biliyorum.

Kac yasinda adamlarsiniz, yaptiginiz islere bakin ya :) gercekten komik. Photoshop var gidip gozunle gordun mu be adam. Bende bakanlikta calisiyorum acip acip guluyoruz . Zati bunlarla ugrasan kisiler memuriyetle alakasi yok yada cocuk. 2 tane cocuk nasil isler yaptırıyor koskoca adamlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri