Facebook T.C İbaresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olcay harbi çocuksun ya. ya sen daha insan içine topluma karışamadın. yada ergenliğinde sorunlar yaşadın. sadece bunu diyorum. ben gördüğümü bilirim. ıspartada okuyorsun git ziraat bankasının tabelasına bak resmini çek. ben bandırma ziraat bankasının resmini çekip koyacağım. tabela değişim onayı genel merkezden gelir. ihaleye çıkar tabelayı yapacak firma belirlenir. ve tüm şubelerde ortalama 2 hafta içinde bütün değişiklik yapılır.yani istanbulda öyle izmirde böyle olmaz... kapişş ;)
saçma sapan ergen ergen o lafa bu falan diyede konuşma benimle sana tavsiye ;)

he oldu facebookta TC koydun vatanı kurtardın demi. valla tebrikler. saçma sapan dengesizce mesaj atanlar var lafın nereye gittiğini bilmeyenler onlara söylüyorum klavyeden yazmakla olmuyor bu işler bunun farkına varın ;)
internette dolaşan resimlerin %90 fake. bırakın ps yapmayı adamlar paintte yaptıkları resimlerle milleti kekledi arkasındanda sazan.avi topladılar.
kimse kusura bakmasın oturduğunuz yerden klavye başından devlet kurtarılmıyor. bende akp oy verdim. oyu verirken kimseye sormadım sormamda kimseyide alakadar etmez. sen nasıl gidip ezanı türkçe okutan partiye oy attıysan ülkeyi 20 sene geriye getirenlere ya da gidipte şehitlerin kanıyla beslenenlere oy attıysan bende istediğime oy attım. şimdi verirmiyim vermem oda beni ilgilendirir. forumda o kadar kendini ileri görüşlü görenler varki attıkları mesajlarla kendilerini bu ülkenin kurtarıcıları falan zannediyorlar. yok benim babam asker işte askeriyeyi bitirdiler askeriyenin durumu ortada falan filan . Banane baban askerse ! benim babamda 25 yıllık işçi. Senin babandan daha çok çekti bu ülkenin kahrını. senin baban akşam 5'ten sonra üniformasını çıkartıp alemlere rakı masalarına akarken benim babam 9 kadar çalışıyordu onu ne yapacaz ?
Türkçülüğü silmek istiyorlar diyorsunuz. Türkçülük silinmez merak etmeyin. bu millet başa getirdiği gibi indirmesinide bilir. bunu başbakanda biliyor tüm dünyada. yok işte ziraat bankasından TC kalmış nerede kalktı ya. safranboludaki şubedede duruyor bandırmadada duruyor ! safranbolu akp'de bandırma chp'de. tepki gösterilecekse gidip sandıkta gösterin. alın size 2 tane resim

TC ibaresinin silinmesini neden kabul etmediğini halen anlamış değilim. Belki inanırsın diye bana gelen belgeyi koydum. İnsanların hangi partiye oy verdiği başkalarını ilgilendirmediği gibi insanların isimlerinin başlarına TC koyması da onları ilgilendirmez. Bir takım tepkilerle vatan kurtulur kurtulmaz, orası tartışılır ama adam gibi tartışılır, hakaret ederek değil. Burada birilerini sazan yerine koymak, babalarının meslekleri ile alay etmek, ne yeyip ne içtiğini sorgulamak kimseye düşmez. Özel bankalar, işletmeler tabelalarından TC/Türk gibi ibareleri silebilirler, kimse neden sildin diyemez, eleştiremez ama devlet kuruluşları silerse bal gibi eleştirilir.

savaş abi kimseyi ilgilendirmez nereye ne koyduğu tabikide bunu anlıyorum.
İsteyen Türkiye Cumhuriyeti adı soyadı yazsın ama gerçek olan şu ki. bu inci sözlük insanları olmayan birşey yüzünden galeyana getirdi. bunu anlatmaya çalışıyorum.
ziraat bankasının tam adı T.C Ziraat Bankası olarak devam etmektedir...

Fatih inşallah yanılan biz oluruz da hiç bir devlet kuruluşundan "TC" ibaresini kaldırmazlar, her zaman gururla taşırız. Konu hassas olduğu için burada da ses getirdi.

................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri