Facebook T.C İbaresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tepkilerin sadece tabelalardan kalkan TC ye olduğunu zanneden beyinsizler de var

Kac yasinda adamlarsiniz, yaptiginiz islere bakin ya :) gercekten komik. Photoshop var gidip gozunle gordun mu be adam. Bende bakanlikta calisiyorum acip acip guluyoruz . Zati bunlarla ugrasan kisiler memuriyetle alakasi yok yada cocuk. 2 tane cocuk nasil isler yaptırıyor koskoca adamlara

asıl komik olan ne biliyormusunuz?
Sizin gibi tuzu kuru olanların herseye duyarsız kalmaya calısması...
Bu bencıllık nıye ?
Siz en kalıtelı telefonu alıp , en guzel arabaya bınebılıyorsunuz diye devlet en ıyısı dimi?
Faşist duygularınızla nasılda umursamadan , herkese hakaret edeblıyosunuz?...
Pardon unutmusum herseyın en ıyısını sız bılıyorsunuz.
T.C. ıbaresının tabelalardan kaldırıldıgı dogrudur , bazı kesımlerdekı okullarda tahtanın uzerındekı Ataturk , İstiklal marsı , Genclıge hıtabenın çoplere atıldıgıda , Türklügü sindirmeye calıstıklarıda dogrudur ...
Ergenekon nedır ? Bir Türk destanıdır , bununla övünürüz , bir nevi Türklügümüzün övünc kaynaklarından biridir , bunu liseye giden ogrencı bile bilir cunku kitaplarda yer almıstır , bir topluluklasma oldugu dogrudur , bu toplulugun kimin ayagını kaydırmaya calıstıgıda bellidir , fakat yedıremeyenler(akx) bunları(şu anda silivridekileri) toplayıp , adına ne desek durumunda , bu lise çagındakılerın ve bırcok kısının beyınlerne gırebılmek ve bakın TÜRK lügü sindirebilmek için Ergenekon (kötüdür) yargısına varıp Ergenekon koydular...

Ama bildigim bir dogru daha varsa oda sizin ve sızın gıbıler ıle ılgılı yargılarımdır , bunları buradan yazmayacagım zaten ılerde yasayacaklarınız vardır dıye umuyorum...

Not:Konuyu ıyıce oku , Savaş abim kendıne ait Ziraat Bankası dekontunu sergilemiş , odamı Fotoshop...
NOKTA

Şu tür konulara yazmak hiç istemiyorum ama 7-24 telefonundan kız arkadaşına gülücük yollayan, ben okurum yazarım bilgiliyim edasıyla adamlar facebookta isminin önüne TC (traction control) yazınca vatanı kurtarıyorlar, ben eminim 2 gün sonra birileri işini görmediğinde iktidar yalakası olacak ve iktidar gençlik kollarında üst mevkiye dil atacak, boş beleş işlerin üstadıdır. Olayın bir vahim kısmı da Cumhuriyet olayının gerçekten bitecek olması, özerklik de gelir, yıllardır bağlı olan itin zincirini salıverirler ortalık şenlik olur, herşeye hazırlıklı olmak gerek. Hani bilmiyeyenlere söyleyeyim, facebookta yaptığınız şeyler sadece sanal ortamı ilgilendirir, ancak abuk subuk haber sitelerine hit olursunuz, bir gidip biber gazı, götünüze cop yeyin, tadını yiyen bilir, bağımlılık yapar. Ben de baba tarafı itibariyle macırım(muhacir) macırlar olarak silahlanıp dağa çıkıp özerklik isteriz, çerkezler lazlar hepsi bölünsün herkes özerlik isteyip TC olayına çok güzel bir çözümleme getiririz, ne de olsa sanal bütün ülkeyiz, günlük hayatta ne kadar paramparça olduğumuz aşikar...

Şu tür konulara yazmak hiç istemiyorum ama 7-24 telefonundan kız arkadaşına gülücük yollayan, ben okurum yazarım bilgiliyim edasıyla adamlar facebookta isminin önüne TC (traction control) yazınca vatanı kurtarıyorlar.

Mert sen ne gibi yaptırımda bulunuyorsun TC için cok meral ettım :/

Sankı savaş gazisi gibi konusmussun garip...

En azından ulkemın o sevgılıne gulucuk yollayan veledleri nerden cıktıklarını biliyorlarmıs ne mutlu onlara , tebrık etmek lazım ;)

Ayrıca neden bırının TC yazması bu kadar canını sıkıyor ki?

TC (traction control)

Aklıma nedense Corvette ZR1 deki Traction system and Active Handling OFF yazısı geldi sen öyle yazınca :D

rjc1QPW.png

"TC yazdınız da ne oldu Vatanı mı kurtardınız?" diyenlere...

Nemrut Hz. İbrahim'i yaktırmak için büyük bir ateş
hazırlatmış. O zamana kadar görülmemiş büyüklükte bir
ateşmiş.
Bakmışlar bir karınca bi su damlası almış ateşe doğru
yürüyor. "Ne yapıyorsun?" demişler, "Hiç o bi damlacık
suyla böyle bi ateş söner mi?" diyerek dalga geçmeye başlamışlar. Karınca da "Sönmez biliyorum ama en
azından safım belli olsun" demiş.
Sadece adının başına TC yazarak vatan kurtulmaz biliyoruz
ama en azından safımız belli olsun... İşte adının başına TC
yazanların yaptığı budur. Anlamayanlar da anlamıştır artık
umarım...

Kac yasinda adamlarsiniz, yaptiginiz islere bakin ya :) gercekten komik. Photoshop var gidip gozunle gordun mu be adam. Bende bakanlikta calisiyorum acip acip guluyoruz . Zati bunlarla ugrasan kisiler memuriyetle alakasi yok yada cocuk. 2 tane cocuk nasil isler yaptırıyor koskoca adamlara

55 yaşında adamım, bana gelen kredi kartı ekstremi istersen adresine göndereyim.

he oldu facebookta TC koydun vatanı kurtardın demi. valla tebrikler. saçma sapan dengesizce mesaj atanlar var lafın nereye gittiğini bilmeyenler onlara söylüyorum klavyeden yazmakla olmuyor bu işler bunun farkına varın ;)
internette dolaşan resimlerin %90 fake. bırakın ps yapmayı adamlar paintte yaptıkları resimlerle milleti kekledi arkasındanda sazan.avi topladılar.
kimse kusura bakmasın oturduğunuz yerden klavye başından devlet kurtarılmıyor. bende akp oy verdim. oyu verirken kimseye sormadım sormamda kimseyide alakadar etmez. sen nasıl gidip ezanı türkçe okutan partiye oy attıysan ülkeyi 20 sene geriye getirenlere ya da gidipte şehitlerin kanıyla beslenenlere oy attıysan bende istediğime oy attım. şimdi verirmiyim vermem oda beni ilgilendirir. forumda o kadar kendini ileri görüşlü görenler varki attıkları mesajlarla kendilerini bu ülkenin kurtarıcıları falan zannediyorlar. yok benim babam asker işte askeriyeyi bitirdiler askeriyenin durumu ortada falan filan . Banane baban askerse ! benim babamda 25 yıllık işçi. Senin babandan daha çok çekti bu ülkenin kahrını. senin baban akşam 5'ten sonra üniformasını çıkartıp alemlere rakı masalarına akarken benim babam 9 kadar çalışıyordu onu ne yapacaz ?
Türkçülüğü silmek istiyorlar diyorsunuz. Türkçülük silinmez merak etmeyin. bu millet başa getirdiği gibi indirmesinide bilir. bunu başbakanda biliyor tüm dünyada. yok işte ziraat bankasından TC kalmış nerede kalktı ya. safranboludaki şubedede duruyor bandırmadada duruyor ! safranbolu akp'de bandırma chp'de. tepki gösterilecekse gidip sandıkta gösterin. alın size 2 tane resim
lx4vt.jpg

lx518.jpg

Mert sen ne gibi yaptırımda bulunuyorsun TC için cok meral ettım :/

Sankı savaş gazisi gibi konusmussun garip...

En azından ulkemın o sevgılıne gulucuk yollayan veledleri nerden cıktıklarını biliyorlarmıs ne mutlu onlara , tebrık etmek lazım ;)

Ayrıca neden bırının TC yazması bu kadar canını sıkıyor ki?

İlk olarak TC den başlayalım, Plakam 06 TC diye başlar, kimliğimde de TC yazar , dünyada en çok saydı duyduğum insan Mustafa Kemal i TC hatırlatır gerisi fasa fisodur ancak sanal ortamlarda ismin başına yazılıp ele yağa düşürülecek bir şey değildir TC, ben yere göğe sığdıramam başkası abuk subuk yerlere yazar, saygı meselesi ve ne yaptığının bilincinde olma hadisesidir...
Ben genelde ortaya lafı atarım, yemi yutan balık benimdir. Sevgilisine gülücük atan genelde facebooktan canım aşkım bilmemne yapmacık sevgi gösterileri yapan veletlereydi lafım ancak üzerine alıp yorumumu boşa çıkartmadığın için de ayrıca sana teşekkür ederim. Mitingler protestolar yürüyüşler ve bir çok şey benim de içinde bulunduğum şeylerdir, biber gazının bıraktığı leziz tadı bilirim. Hayatımda gereksiz ve sanal milliyetçiliğe,türkçülüğe,fanatizme hep karşı oldum, bu işler somut ve dişe dokunur şeyler olmalı. Malumunuz vize haftasındayız, Muharrem İnce hocamız eşliğinde silivride ben de bulunabilirdim, eniştem yakın arkadaşıdır ve oradaydı. benim önceliğim okumak olduğundan sınavlarıma bakıyorum güzel kardeşim, ve şuan bir kaç arkadaş olarak kafamızda değişik fikirler de var ve hani fazla cızırtı yapmak istemiyorum ama şekil yapıyosun sen buralarda, bunu yapmaman gerek, sana herhangi bir laf çarpıtmam olmadığı halde saldırgan tavır takınman bence yanlış, doğru olduğunu düşünüyorsan da selamlar olsun.

he oldu facebookta TC koydun vatanı kurtardın demi. valla tebrikler. saçma sapan dengesizce mesaj atanlar var lafın nereye gittiğini bilmeyenler onlara söylüyorum klavyeden yazmakla olmuyor bu işler bunun farkına varın ;)
internette dolaşan resimlerin %90 fake. bırakın ps yapmayı adamlar paintte yaptıkları resimlerle milleti kekledi arkasındanda sazan.avi topladılar.
kimse kusura bakmasın oturduğunuz yerden klavye başından devlet kurtarılmıyor. bende akp oy verdim. oyu verirken kimseye sormadım sormamda kimseyide alakadar etmez. sen nasıl gidip ezanı türkçe okutan partiye oy attıysan ülkeyi 20 sene geriye getirenlere ya da gidipte şehitlerin kanıyla beslenenlere oy attıysan bende istediğime oy attım. şimdi verirmiyim vermem oda beni ilgilendirir. forumda o kadar kendini ileri görüşlü görenler varki attıkları mesajlarla kendilerini bu ülkenin kurtarıcıları falan zannediyorlar. yok benim babam asker işte askeriyeyi bitirdiler askeriyenin durumu ortada falan filan . Banane baban askerse ! benim babamda 25 yıllık işçi. Senin babandan daha çok çekti bu ülkenin kahrını. senin baban akşam 5'ten sonra üniformasını çıkartıp alemlere rakı masalarına akarken benim babam 9 kadar çalışıyordu onu ne yapacaz ?
Türkçülüğü silmek istiyorlar diyorsunuz. Türkçülük silinmez merak etmeyin. bu millet başa getirdiği gibi indirmesinide bilir. bunu başbakanda biliyor tüm dünyada. yok işte ziraat bankasından TC kalmış nerede kalktı ya. safranboludaki şubedede duruyor bandırmadada duruyor ! safranbolu akp'de bandırma chp'de. tepki gösterilecekse gidip sandıkta gösterin. alın size 2 tane resim
lx4vt.jpg

lx518.jpg

At gozluklerıyle bakıyorsun , safranbolu ve bandırmanın dısındada hayat var...
Bu millet başa getirmiyor , başa getiren 2 paket makarnaya kendını satanlardır...

Kusra bakma oyle seye boyle sey durumu bılıyorsun...
Bende laf bıtmez sen sacmalamaya devam edersen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri