tepkilerin sadece tabelalardan kalkan TC ye olduğunu zanneden beyinsizler de var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac yasinda adamlarsiniz, yaptiginiz islere bakin yagercekten komik. Photoshop var gidip gozunle gordun mu be adam. Bende bakanlikta calisiyorum acip acip guluyoruz . Zati bunlarla ugrasan kisiler memuriyetle alakasi yok yada cocuk. 2 tane cocuk nasil isler yaptırıyor koskoca adamlara
Şu tür konulara yazmak hiç istemiyorum ama 7-24 telefonundan kız arkadaşına gülücük yollayan, ben okurum yazarım bilgiliyim edasıyla adamlar facebookta isminin önüne TC (traction control) yazınca vatanı kurtarıyorlar.
TC (traction control)
Kac yasinda adamlarsiniz, yaptiginiz islere bakin yagercekten komik. Photoshop var gidip gozunle gordun mu be adam. Bende bakanlikta calisiyorum acip acip guluyoruz . Zati bunlarla ugrasan kisiler memuriyetle alakasi yok yada cocuk. 2 tane cocuk nasil isler yaptırıyor koskoca adamlara
Mert sen ne gibi yaptırımda bulunuyorsun TC için cok meral ettım :/
Sankı savaş gazisi gibi konusmussun garip...
En azından ulkemın o sevgılıne gulucuk yollayan veledleri nerden cıktıklarını biliyorlarmıs ne mutlu onlara , tebrık etmek lazım
Ayrıca neden bırının TC yazması bu kadar canını sıkıyor ki?
he oldu facebookta TC koydun vatanı kurtardın demi. valla tebrikler. saçma sapan dengesizce mesaj atanlar var lafın nereye gittiğini bilmeyenler onlara söylüyorum klavyeden yazmakla olmuyor bu işler bunun farkına varın
internette dolaşan resimlerin %90 fake. bırakın ps yapmayı adamlar paintte yaptıkları resimlerle milleti kekledi arkasındanda sazan.avi topladılar.
kimse kusura bakmasın oturduğunuz yerden klavye başından devlet kurtarılmıyor. bende akp oy verdim. oyu verirken kimseye sormadım sormamda kimseyide alakadar etmez. sen nasıl gidip ezanı türkçe okutan partiye oy attıysan ülkeyi 20 sene geriye getirenlere ya da gidipte şehitlerin kanıyla beslenenlere oy attıysan bende istediğime oy attım. şimdi verirmiyim vermem oda beni ilgilendirir. forumda o kadar kendini ileri görüşlü görenler varki attıkları mesajlarla kendilerini bu ülkenin kurtarıcıları falan zannediyorlar. yok benim babam asker işte askeriyeyi bitirdiler askeriyenin durumu ortada falan filan . Banane baban askerse ! benim babamda 25 yıllık işçi. Senin babandan daha çok çekti bu ülkenin kahrını. senin baban akşam 5'ten sonra üniformasını çıkartıp alemlere rakı masalarına akarken benim babam 9 kadar çalışıyordu onu ne yapacaz ?
Türkçülüğü silmek istiyorlar diyorsunuz. Türkçülük silinmez merak etmeyin. bu millet başa getirdiği gibi indirmesinide bilir. bunu başbakanda biliyor tüm dünyada. yok işte ziraat bankasından TC kalmış nerede kalktı ya. safranboludaki şubedede duruyor bandırmadada duruyor ! safranbolu akp'de bandırma chp'de. tepki gösterilecekse gidip sandıkta gösterin. alın size 2 tane resim
![]()
![]()