aracınız traktör değilse eurodizel kullanın.
aracınıza zararını vs. geçtim, havayı 200 kat fazla kirletirsiniz kırsal mazotta. fiyat farkı da birkaç kuruş zaten 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık traktörler bile euro dizel kullanıyoraracınız traktör değilse eurodizel kullanın.aracınıza zararını vs. geçtim, havayı 200 kat fazla kirletirsiniz kırsal mazotta. fiyat farkı da birkaç kuruş zaten
![]()
artık traktörler bile euro dizel kullanıyor![]()
vallahi gayet güzel ifade etmişsin. Ayrıca bence eurodiesel daha verimli bir yakıt olduğu için araçlar daha az yakıyor... Tecrübe ile sabittir...(Test aracı Renault Kangoo Expresss 1997 model ve turbosu da yok onların)aracınız traktör değilse eurodizel kullanın.aracınıza zararını vs. geçtim, havayı 200 kat fazla kirletirsiniz kırsal mazotta. fiyat farkı da birkaç kuruş zaten
![]()
En kısa bir ifadeyle;anlamadım usta sen euro dizel kullanman gerekirken kırsal kullandın ve böyle mi oldu? geçmiş olsun valla e peki aracımızın euro dizelmi yoksa kırsal motorin mi istediğini nerden anlıycaz?