Erzurum dan selamlar (kış lastiği)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraJ55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstraJ55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün 2015 J kasa 1.6edition aldım şükür. Yeni opelcilerdenim. Hem kullanışlı hem cep yakmayacak kış lastiği arıyorum ne tavsiye edersiniz. 17lik jant var.

Aramıza hoşgeldiniz, ben geçen yıl starmax aldım kış lastiği olarak gayette memnunum önerebilirim. Afyon şartlarında işimi gördüğünü söyleyebilirim.

Merhabalar , Hoşgeldiniz.
Bende geçen yıl Maxxis aldım ve gayet yumuşak kullanışlı geldi.
Fakat Erzurum için ?? seçimi size bırakmak gerek..

Fiyatlar cidden çok fark x4 olunca kararsız kaldım. Continental tanesi 550 mesela

Malesef araçlarımız 17 jant olduğu için fiyatlar acımasız :( Bu nedenle ben geçen yıl yukarda yazdığım gibi kış lastiği olarak starmax tercih ettim. Fiyat performans olarak kullanılabilir. Tanesini 250 tl almıştım.

Ahh Ahh. bende aynı dertten buzdaribim. yıllarca kulandığım Hankook istemiştim geçen sene 535 idi. michelin 545 continental 560 diye hatırlıyorum.
17 inc için biraz bekleyerek Lastikcimin uzun uğraşları ile ulşatığı Maxxis aldım (300tl*4)

Aslında bu işler şans ve risk ?? ucuz alıp ilk yıl kalite aratmayan bir lastik bulabildiğiniz gibi , kaliteli olsun dediğiniz lastiğin kaldırıma sürtme yada görünmez çukur sebepli arızalanması!!! bizzleri üzebiliyor.

Size kolay gelsin..

Lastiğin başına iş geldiği zaman oturup ağlayasım geliyor. Doğruya doğru :)

Geri