Epc kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Worth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Worth

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar EPC 4 son sürümünü yükledim. Proğramı çalıştırdım fakat aracımı nasıl sorgulayabilirim? VIN yazan yerden şase bilgilerini giriyorum aracı falan tanıyor 2008 model vs. ama aracımın donanım bilgisi vs vs. bunları nasıl öğrenebilirim. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum?

Bilgisi olan yokmu?

Ben cim modülümün hız sabitlemeye ve Gid ekrana uyumlu olup olmadığını araştırıyordum? Bunun için illa servisemi gitmek gerek

EPC den aracınızın CC ye ve GID ekrana uyumu çıkmaz. Ama şunu diyeyim tüm astra h larda CIM cc ye uyumludur. Uyumlu olmayan motor beyinleri ve tesisatı. GID ise takın çalışır.

EPC ye gelince orada kendi VIN ı yazınca CIM için görecekleriniz frekans değerieri ve airbag zemberek çıkış sayısı olucaktır. GID içinse sadece alfa kod bilgilerini alabilirsiniz.

VIN kod detaylaması için yeşil araç yanındaki kutucuğu işaretleyin aracınıza göre parçalara sınır koyacaktır.

kolay gelsin

Peki 1.3 2008 Essentialar uyumlumudur acaba cc'ye ve gid ekrana? ne kadar araştırma yaptıysam uyumsuz olanla karşılaşmadım? vın yaza yere zaten noyu giriyorum araç bilgileri çıkıyorda. cid frekansı nerde yazıyor? veya hangi sekmeye girmem lazım?

Peki 1.3 2008 Essentialar uyumlumudur acaba cc'ye ve gid ekrana? ne kadar araştırma yaptıysam uyumsuz olanla karşılaşmadım? vın yaza yere zaten noyu giriyorum araç bilgileri çıkıyorda. cid frekansı nerde yazıyor? veya hangi sekmeye girmem lazım?

hemen yazayım aracınız zaten dizel bundan dolayı debriyaj tesisatı hazır ve swıtch üzerinde sadece kol alıp takıcaksınız ve tech2 yada opcom ile program atıcaksınız. Tek problem takodaki CC ledi yanmayabiliyor bazı essentialarda.

GID ve CID aracınızda çalışır. ECC olmadığından klima bilgisi çıkmaz. Yol bilgisayarı için Code Index kodunuz 007 yada 009 olarak girilecek. Güzel güzel bineceksiniz. Daha önce 3 adet essentia kurulum yaptık problem yok :rakir:

Arkadaşlar EPC 4 son sürümünü yükledim. Proğramı çalıştırdım fakat aracımı nasıl sorgulayabilirim? VIN yazan yerden şase bilgilerini giriyorum aracı falan tanıyor 2008 model vs. ama aracımın donanım bilgisi vs vs. bunları nasıl öğrenebilirim. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum?

VIN yanındaki araç simgesine tıkla şas bilğini oraya gir. şasi çözülünce RPO/POC a tıklayıp açıklamaları al de.
Aracının donanım paket bilğilerini görürsün.

VIN yanındaki araç simgesine tıkla şas bilğini oraya gir. şasi çözülünce RPO/POC a tıklayıp açıklamaları al de.
Aracının donanım paket bilğilerini görürsün.

Bende çıkmıyor hocam? EPC3 hatta athapot hortumunun şeklini bile vermiyor Vectra için. sadece 6 çeşit var onları söylüyor.

Bende çıkmıyor hocam? EPC3 hatta athapot hortumunun şeklini bile vermiyor Vectra için. sadece 6 çeşit var onları söylüyor.

Emre resim görüntüleyiciyi yüklemen gerekir. zaten uyarı veriyodur kur diye.
Eger kurduysan en üste sarı bar çıkıyodur. ordan eklentiye izin vermen gerekir

EPC 2000 öncesi verileri dökmez.
Opel 2000 yılından sonra elektronik arşiv tutmaya başladı.

Geri