Enkaz II

yesıl anadol fecı turbolu dıye bılıyorum sanayıdeydı daha göremıyorum :)

hey maşallah yaaa :)

Teşekkürler

basdan basladım bu neymıs dıye oku oku bak bak kafayı yedım bırakamadım butun hepsını tek tek ınceledım fena emek var ya tabı harcanan parayıda unutmamak lazım helal olsun cok ıyı olmus allah kaza bele vermesın

Daha iyileri sizin olsun, teşekkürler. Yazılanlar daha çoktu, önce rahat okunsun diye diğer üye mesajları silindi, geçenlerde database eror mesajların bir kısmını götürdü :D

yesıl anadol fecı turbolu dıye bılıyorum sanayıdeydı daha göremıyorum :)

Turbo Anadol satılık . . . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-anadol-anadol-turbo-68254425/detay

Koltuklara orijinal corsa kumaşından ve turuncu kendisinden desenli kumaştan kılıf diktirdim, usta biraz iyi dikmiş kaplanmış gibi :D
scaled.php

Hoca sen ciddi misin, bunun kılıf olduğuna emin misin?

Tebrik eder saygılar sunarım...

Bu gün onun yaş günü.... 44 yıl önce, 11 Ocak 1967 tarininde ilk Anadol sahibine teslim edildi... Yaşasaydı Dünya çapında bir marka olacaktı, maalesef genç yaşta kaybettik . . .

kitap gibi okudum baştan sona çok güzel olmus

dun turbolu anadolu yıne gordum fıstık yeşılı aklıma sen geldın abı adam tamırcı sahııbı dukkanın ıcıne sote yerıne cekmış yagmura bıle cıkarmıyor anadolu :D

Tebrik eder saygılar sunarım...
Teşekkür ederim.
kitap gibi okudum baştan sona çok güzel olmus
Sağolun
dun turbolu anadolu yıne gordum fıstık yeşılı aklıma sen geldın abı adam tamırcı sahııbı dukkanın ıcıne sote yerıne cekmış yagmura bıle cıkarmıyor anadolu :D

Doğrudur, o kadar uğraştan sonra insan kıyamıyor ama yağmur çamur dokunmaz Anadola, Bursanın iklimi uygun günlük gezmesi lazım :cool:

Geri