Enkaz II

bu da yavaş yavaş meydana çıkıyor.temiz bir iş çıkacak yine.kolay gelsin toprağım.

abı harıkasın bastan sona kadar okudum roman gıbı valla hosuma gıttı mavı anadol kolay gelsın

helal olsun Allah tekerine taş degdirmesin 200 bin tl ye araba alsan bunun verdiği keyfi vermez insan kendi emegi kendi elleriyle yapınca çok daha bi başka oluyo çok büyük zevkle okudum çok imrendim keşke imkanlar el verse

helal olsun Allah tekerine taş degdirmesin 200 bin tl ye araba alsan bunun verdiği keyfi vermez insan kendi emegi kendi elleriyle yapınca çok daha bi başka oluyo çok büyük zevkle okudum çok imrendim keşke imkanlar el verse

İşte imkanlar, şartlar bazen el vermiyor :) ama internette satılık çok iyi durumda fiyatı uygun arabalar denk geliyor. Benim aldığım yine çok iyi durumda değildi, kazasız ve orijinal olduğu için aldım, mantıklı mı dersen değil, direk alıp binmek varken :kop: eğer merakın varsa orta halli bir araç alıp komple toplamadan birşeyler yapabilirsin

ömer mavi anadol hala bolu damı ?

ömer mavi anadol hala bolu damı ?

Bendeki değil ama arkadaşın 68 mavisi hala Bolu'da

scaled.php

68 de son durum üzerindeki koltuklar atıldı, astra gsi koltukları taktık, takmadan önce çekmiştim, taktıktan sonra unutmuşum, arkası yarın!

scaled.php

Geri