Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi günü bitirebilirlerse tavan döşemesi (çoğu bitti) ile taban halısının resmini ilave ederim.

maşallah abi döşemeler güzel döşemelerden tahmin edebiliyorum şirin bir araç olacağını:)

maşallah abi çok güzel gidiyor.zevkin çok iyiymiş savaş abi çok beğendim aracı

döşemeler harika olmuş ben onlara insan oturtmaya kıyamam çok güzel olmuş benki çok zor beyenirim ama bunlar hakkatten çok güzel olmuş.. zevkin yada yapan ustanın zevki çok güzel miş..

bu işde bir ara sıkıntılar olucakdır ama araba komple bittimi bu aracıda bir uzun yol ister ancak keyfi tadı öyle çıkar çünkü :)

İnternetten onlarca taunus resmi bulup teker teker inceledim. Kafamda kabaca model ve renkleri belirledim. Döşemeci ustam Ercüment usta ve kalfası Doğan usta (oto ercü deri döşeme) gerçekten işlerinin erbabı. Aynı resimleri kendisileri ile yeniden inceledik, en son resimdeki modele karar verdik. Döşemeler sökülünce altından orjinal döşemeleri çıktı. Renkleri farklıydı ama model aşağı yukarı aynıydı. Kapı döşemeleri iki modeldi. Diğerini basit bulunca buna karar verdik. Nikelaj aksamı ise ustaların fikri ve kıyağı olarak hayata geçirildi.

Hakanım araç bitince yazın bol bol uzun yola çıkacak. Özellikle de İstanbul'a gelecek gibi görünüyor.

maşallah Savaş abi dilim tutuldu yani son halini görünce döşemeler aracın dış rengi bildiğin ölüyü diriltmişsin ya en son halinin bir iki resmini koyarsın herhalde merakla bekliyorum. Tekrardan Nazar değmesin Maşallah!!!

maşallah Savaş abi dilim tutuldu yani son halini görünce döşemeler aracın dış rengi bildiğin ölüyü diriltmişsin ya en son halinin bir iki resmini koyarsın herhalde merakla bekliyorum. Tekrardan Nazar değmesin Maşallah!!!
Tahminen 1 ay kadar daha bir işimiz olacak. Önümüzdeki hafta ortalarına doğru döşeme işlemi bitecek, daha sonra tekrar organize otoya kamp kuracağım. Ön-arka camlar takılacak, yarım kalan elektrik işlemleri tamamlanacak, bagaj ve kapı lastikleri, cam fitilleri, kilitler elden geçirilecek en son olarak ham boyanın rütuşları tamamlanıp pasta cila yapılacak.

maşallah şekil almaya başlamış araç çok güzel olucak
motor olarak orjinal motoru mu kullandınız

Çok güzel gidiyor Savaş abi kolay gelsn

Geri