Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi şimdiden çok güzel görünüyor maşallah... çıkınca nasıl olacak merakla bekliyorum. Ayrıca cd'yi de bitince isteyecek kişilerden biri de benim. Kolay gelsin...

sağol, CD listesine ilave ettim.

savaş abicim kolay gelsin..en kısa zamanda inşallah çıkar hayırlısıyla...benim yeğenler de de var bu hastalıktan onlarda nova toplamışlardı.. beni de bulaştırıyorlar dı firebird mü ne bulduyduk bir yol kenarında 100 ytl ye vereceklerdi ama maliye borcu 400 ytl çıkmıştı... bende vazgeçmiştim..

sanırım araba kırmızı beyaz olucak..

cok zevkli bir calışma olur..

boyası süper olmuş; enkazlığından eser kalmamış; maaşallah.....

sanırım araba kırmızı beyaz olucak..

cok zevkli bir calışma olur..
Dış renkler resimdeki gibi, döşemelerde koyu kırmızı ağırlıklı olmak üzere kirli beyazla kombine edilecek.

boyası süper olmuş; enkazlığından eser kalmamış; maaşallah.....

Artık arabaya enkaz demek yanlış olacak, kızım arabanın son halini görmediği için hala külüstür diye hitap ediyor ama arabayı bayağı seviyor. İşlemleri bitince artık yeni bir isim vermek gerekecek :D.

savaş abicim kolay gelsin..en kısa zamanda inşallah çıkar hayırlısıyla...benim yeğenler de de var bu hastalıktan onlarda nova toplamışlardı.. beni de bulaştırıyorlar dı firebird mü ne bulduyduk bir yol kenarında 100 ytl ye vereceklerdi ama maliye borcu 400 ytl çıkmıştı... bende vazgeçmiştim..

Ford firebird toplamak gerçekten zor. Parça, özellikle aksesuar parçalarını bulmakta zorlanırdın. Ülkemizde nadir bulunan araçlar arasında olduğu için parça fiyatları pahalı olacaktır, ama iş bittikten sonra ortaya çıkan eser de müthiş olurdu. Değişik model ve özellikleri olan araçları toplamak zor olur ama harcanan emeğin de tam karşılığı alınır. Bence, yerli araçları veya artık gözleri yormaya başlayan (yani artık ağır ağır görmekten bıkmaya başladığımız) amerikanları toplamak zevkli olmaz.

Aşağıdaki araç 1996 Ford firebird formula.

3m53p03oeZZZZZZZZZ94ja14174abce0f156f.jpg

1968-Pontiac-Firebird-Kirmizi-Araba-resimleri-model-araba-resimleri-duvar-kagidi-kagitlari.jpg

Bu da Pontıac'ın1968 model firebird'ü

Çok güzel oluyor Savaş abi emeğine yüreğine sağlık.:)

Ön koltuk döşemesi ve ön kapı döşemesi

120520095.jpg

160520091.jpg

Geri