Enkaz devraldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sany1026.jpg

Şöyle bi klasik arac hep olsun istemişimdir ileride bende alırım belki böyle birşey.

4 kapının son zımparaları bugün yapıldı, yarın ön kaputun ince işleri biterse akşama boyaları yapılacak. Hafta sonuna doğru boya aşamasının ilk bölümü biter işallah. Cam, döşeme işlerinden sonra boyanın rötuş ve cila işlemleri yapılacak.

Şöyle bi klasik arac hep olsun istemişimdir ileride bende alırım belki böyle birşey.
İnşallah en kısa zamanda sahip olursun. Çocukluk hayalimdi, kısmet bugüne imiş. Yanlız uyarayım bu iş biryerden sonra hastalık halini alıyor:). Nerede eski (ama değerli) bir araç görsem içim acıyor, hemen elden geçirmek istiyorum ama malum bu işler para, emek ve çelik gibi sinir istiyor. Bu gibi duygusal arabalara emek harcayıp hayat vermek çok güzel ama bazı esnafın eski araba toplayanlara para babası gözüyle bakıp, kazık atmak için fırsat kollamalarına üzülüyorum. Döşeme için 1.000-3.000 lira arasında fiyat almıştım, arabayı görünce aynı ustaların fiyat aralığı 2.500-5.000 liraya çıktı. Araç toplanmadan evvel ön cam fiyatı 100 lira idi, tavan boyandıktan sonra yine aynı usta bu cam zor bulunur (oysa daha evvel bu camdan dükkanda var demişti), bulunsa da 150-200 arasını bulur dedi. Onun için sülüklerden uzak durmakta fayda var. Haaa, bunun yanında aracı onarırken zevk alan, gönülden büyük emek sarfeden ustalarımızda mevcut. Aracı boyaya hazırlayan arkadaşlar günlerce ince zımpara/macun işi ile uğraştılar, ben seyretmekten bıktım onlar hala zımparadan/ince macun işinden bıkmadılar, işlerini zevkle yapıyorlar. Onlara da helal olsun diyorum.

abi allah kolaylık versin güzel oluyor allah seni fırsatçı ustalardan korusun

maşallah savaş abi.. çiçek gibi oluyor..

Hadi Hayırlısı Savaş Ağbi, bitmesini dört gözle bekliyorum
Gözüm hep burada
Yenif fotoğraflar oldukça ekle de görelim Ağbi

Sevgiler ve Saygılar

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.

hayırlı olsun darısı bizim başımıza

abi şimdiden çok güzel görünüyor maşallah... çıkınca nasıl olacak merakla bekliyorum. ayrıca cd'yi de bitince isteyecek kişilerden biri de benim. kolay gelsin...

Geri